Uutiset

Pihtiputaan kunta jatkaa lentopallojoukkue LiigaPlokin kumppanina. Kaksivuotinen jatkosopimus sisältää uuden elementin, sillä LiigaPloki pelaa ensimmäistä kertaa 15-vuotisen historiansa aikana Eurocupissa ja siellä joukkueen nimenä on pääyhteistyökumppanin mukaan Pihtipudas.

Challenge Cupissa Pihtipudas saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Tanskan viime kauden hopeajoukkueen Holte IF:n. Ensimmäinen peli on
6.11. Tanskan Holtessa ja torstaina 15.11. Pihtiputaalla. Otteluparin voittaja kohtaa toisella kierroksella belgialaisen Gentin.

Kotimainen sarjakausi aloitetaan perjantaina 28.9., kun viime kauden mestari Hämeenlinnan Lentopallokerho saapuu Pihtipudas-saliin.

Superviikonloppu jatkuu saman viikon sunnuntaina 30.9., jolloin pelikenttä vaihtuu huutokauppa- ja musiikkiareenaksi. Kello 16 alkavan hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan paikkakunnan ikäihmisten päivätoimintaan. Huutokauppa toteutetaan LiigaPlokin yhteistyökumppanien kanssa. Sunnuntain tapahtuman pääyhteistyökumppanina on sanomalehti Keskisuomalainen.

Meklarina toimii viihteen monitoimimies, muun muassa sketsisarja Kummelista tuttu laulaja-kitaristi-näyttelijä Heikki Silvennoinen alias Mauno Ahonen.
Hän takaa, että huutokauppaväki ei pääse pitkästymään. Tilaisuudessa Silvennoinen myös esittelee tämänvuotisen LiigaPlokin joukkueen pelaajat.
Ilta jatkuu Heikki Silvennoinen Bandin musiikin tahdissa.

Lippujen ennakkomyyntipaikkoina Pihtiputaalla DEX Viihde, Kuvasuunta ja LiigaPlokin kirppari ja toimihenkilöt, Viitasaarella Autoliike Koskinen. Lipun hinta ennakkoon 22 euroa, ovelta 25,-.

LiigaPloki pelaa ennen sarjakauden alkua harjoituspelejä. Kotisalissa lauantaina 15.9. klo 16.00 on vastassa Nurmon Jymy.

Lisätietoja huutokauppatapahtumasta: Arto Ihalainen p. 040-5487522
www.liigaploki.fi

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95