Uutiset

Sunnuntaina 28.10. klo 17.00 LP Viesti saapuu LiigaPlokin vieraaksi. Salolaisten riveissä nähdään myös uusi azerbaidzanilainen passari Krystsina Yagubova, joka teki ensiesiintymisen joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Tomi Lemminkäisen valmentama joukkue on saanut pelinsä kulkemaan mallikkaasti. Hillaelina Hämäläisen liberopelaaminen antaa puolustukseen vahvan elementin. Hyökkäysvoimaa joukkueessa on mukavasti. Hakkuri Kertu Laak ja yleispelaajat Lena Prokopenko ja Lotta Piesanen takovat palloa lattiaan kovilla tehoilla. Ailahteleva vastaanotto on kuitenkin hetkittäin vaivannut joukkuetta. Viesti pelaa  neljä vierasottelua ”putkeen” ja Pihtiputaan keikka on siinä sarjassa kolmantena.

LiigaPlokilla on takanaan kuusi ottelua, joista se on voittanut kolme. Viime viikon vieraspelit Salossa ja Kangasalla menivät alavireisesti. Kotisalissaan joukkue on hankala vastus kenelle tahansa ja siitä syystä kannattaakin tulla runsain joukoin Pihtipudas-saliin kannustamaan joukkue voittojen tielle.

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95