Uutiset

LiigaPloki - OrPo 2-3 (28-26, 24-26, 25-20, 20-25, 11-15)

LiigaPloki joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen, kun OrPo haki 2-3 voiton Pihtiputaalta. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kotijoukkue johti vielä tilanteessa 10-8. OrPo näytti kuitenkin marssivan erävoittoon, kun se johti 16-20 ja 18-22.  Venessa Loukosen kolmella peräkkäisellä pisteellä (hyökkäys ja kaksi torjuntaa) LiigaPloki nousi tasoihin 23-23 ja vei tiukan erän 28-26. Darian Mack teki ensimmäiseen erään yhteensä 7 pistettä.

Toinen erä oli tasainen ja kahta pistettä suurempaa eroa ei syntynyt missään vaiheessa. 

Kolmannessa erässä Miranda Dawe hyökkäsi rohkeasti ja päätti erän kolmeen peräkkäiseen hyökkäyspisteeseen. Neljännessä ja viidennessä erässä OrPon peli pysyi paremmin kasassa ja LiigaPloki teki liikaa helppoja virheitä.  Tämän päivän pelissä suurin ero oli joukkueiden torjunta- puolustuspelaamisessa. Oriveden libero Sanna Häkkinen vei Pihtipudas-salin ensimmäisen PRO Libero-kisan huikeilla puolustuksillaan. 

Valmentajakommentit:  Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Olen tyytymätön tekemiseemme, ei pelattu tänään hyvää peliä. Voiton eteen pitää tehdä enemmän töitä. Meille tuli liikaa helppoja virheitä eikä noudatettu sovittuja asioita. Tanskassa pysyimme paremmin taktiikassa.  Miranda Dawen ja Venessa Loukosen suorituksiin olen kuitenkin tyytyväinen. Torstaina pitää parantaa, jotta jatkopaikka saavutetaan Challenge Cupissa.

OrPo20182 1

 Apostolos Oikonomou, OrPo: - Tasomme säilyi varsinkin neljännessä ja viidennessä erässä. Torjunta- ja puolustupelissä onnistuimme tänään. Tämä oli taisteluvoitto.

Pelaajakommentit:

Miranda Dave, LiigaPloki: - Meillä oli pelissä hyviä hetkiä, mutta tappio aina harmittaa. Nyt pitää keskittyä harjoituksissa tekemään enemmän töitä.

Saara Lepistö, OrPo: - Tämä oli meille taisteluvoitto. Kauden aikana olemme hävinneet tiukkoja otteluita, tämäkin peli oli myös tasainen, mutta voitto oli meille tärkeä.

LähiTapiola pisteet: 3/ Saara Lepistö, OrPo 2/ Saara Holm, OrPo 1/ Miranda Dave, LiigaPloki

Parhaat pelaajat: Miranda Dave, LiigaPloki (17/+10) ,  Saara Lepistö, OrPo  20/+15 ( 8 torjuntaa) 

Pro Libero: Sanna Häkkinen, OrPo

Jompen Koneen Veikon Tähti: Miranda Dave

Katsojia 365

Otteluisännät : Louhinta Kääntä Oy ja Pihtiputaan Kiinteistöpalvelu Oy

 

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95