Uutiset

lentopallo14.11. 1

Pihtipudas-salissa pelataan ensimmäistä kertaa aikuisten kansainvälinen lentopallo-ottelu, kun Pihtipudas pelaa jatkoonpääsystä Challenge Cupissa.  Vastustaja on Tanskan tämänhetkinen ykkösjoukkue Holte IF.  Pihtipudas haki viime viikolla arvokkaan 1-3 vierasvoiton tiukan ottelun päätteeksi. Jatkoon pääsemiseksi tarvitaan kotisalissa vähintään kahden erän voitto.  Vastus ei ole helppo, joten kannustusjoukkoja tarvitaan.

Ottelun sisäänpääsymaksut ovat samat kuin liigaotteluissa.  VIP- ja yrityskausikortit ovat voimassa mutta tavallinen kausikortti ei.   Esitäthän kausikorttisi sisäänpääsyn yhteydessä.   Ottelutapahtuman järjestelyt poikkeavat liigaotteluista. Esimerkiksi pitkää erätaukoa ei ole.  Kansainvälisyyttä tuo osaltaan myös italainen tuomarikaksikko. Liigapeleistä poiketen myös rajatuomareita on yhteensä neljä.   Tulethan ajoissa paikalle kansainväliseen tunnelmaan!

holteif

Pihtipudas logo 1

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95