Uutiset

LiigaPloki - Nurmon Jymy 3-0 (25-23, 25-13, 25-21)

Pihtiputaan LiigaPloki katkaisi miltei puolentoista kuukauden ja seitsemän pelin tappioputkensa lentopallon naisten Mestaruusliigassa kaatamalla Nurmon Jymyn erin 3-0.

Avauserässä Jymy tuli hyvin peliin karaten 6-1 johtoon. Riikkaliisa Kärkkäisen tulo kentälle piristi LiigaPlokin peliä. Kärkkäisen syöttövuorolla kotijoukkue kuroi viiden pisteen takamatkalta 15-15 tasoihin. Loppu oli kovaa vääntöä, mutta Jeane Hortonin ja Darian Mackin vahvoilla laitahyökkäyksillä LiigaPloki otti tärkeän avauserän voiton.

Toista erää vei LiigaPloki. Joukkueen syöttö kulki mainiosti ja jatkopallot se hoiti tehokkaasti. Nurmo ei päässyt peliin mukaan kuin muutamissa loppuerän palloissa.

Kolmas erä oli lähes ensimmäisen erän toisinto. Jymy hankkiutui Alexandra Malloyn aloitusvuorolla 6-1 johtoon, mutta kotijoukkue nousi tehokkaammalla hyökkäyspelillä ja vähemmillä virheillä myös kolmannen erän voittoon.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Olimme vaikeuksissa ensimmäisen ja kolmannen erän aluissa. Toisessa erässä onnistuimme hyvin, vaihdoimme syöttökohdetta ja se toimi tänään. Kauden mittaan meidän laitapelaajien tehot ovat olleet ajoittain heikot. Sekä Horton että Mack hoitivat tänään hyvin hyökkäyspelinsä. Paljon joutuu miettimään kenellä on pelipäivä. Nyt homma toimi. Päätähtäin on Mestaruuusliigassa, Euro Cupin otteluista toivottavasti saadaan jotakin uutta myös liigapeleihin.

Kari Tuomela, Nurmon Jymy: - Yksi erä oli meiltä läpihuuto ja kaksi oli ihan ok. Tämän päivän pelillä eilen olisi tullut meille selkeämpi 3-0 voitto Rovaniemeltä. Tänään vastaanottomme oli hyvää, mutta laitahyökkäyksissä hävisimme selkeästi LiigaPlokille.

Pelaajakommentit: Sini Koljonen, LiigaPloki: - Nyt on hyvä fiilis, voitto antoi itseluottamusta lisää. Hienosti noustiin tappiotilanteista erävoittoihin. Europelit ovat haastavia ja kova otteluruuhka on tietysti rankkaa, mutta nautin pelaamisesta.

Pauliina Vilppola, Nurmon Jymy: - Eilinen voitto oli positiivinen asia ja se näkyi ensimmäisen erän alussa, sitten meille tuli pieni puristus ja se näkyi tuloksessa. 

Parhaat pelaajat: LiigaPloki: Jeane´ Horton, Nurmon Jymy: Karoliina Friberg

LähitTapiola 3/ Jeane´Horton, LiigaPloki 2/ Sini Koljonen, LiigaPloki 1/ Elizabeth Field, LiigaPloki

Pro Libero: Sini Koljonen, LiigaPloki

Jompen Koneen Veikon Tähti: Sini Koljonen, LiigaPloki

Yleisöä 327

Otteluisäntä S-Market Pihtipudas, S-Market Viitasaari, ABC Viitasaari

Ottelutilasto

AV2I1440 2

 AV2I1477 2

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95