Uutiset

LiigaPloki - LP Kangasala 1-3  (23-25, 30-28, 23-25, 17-25)

Naisten lentopallon Mestaruusliigan kolmannella sijalla oleva LP Kangasala otti tärkeän vierasvoiton keskiviikon Suomen Cupin välierään valmistautuvasta Pihtiputaan LiigaPlokista.

Valmentajakommentit: Jukka Koskinen, LiigaPloki: - Tänä päivänä meidän vastaanottopeli ei toiminut riittävällä tasolla. Ensimmäistä erää hallitsimme, mutta omat virheet lopussa käänsivät sen Kangasalalle. Toisessa ja kolmannessa erien alku ei lähtenyt käyntiin. Hyvä nousu toisessa, kolmannessa jäi vajaaksi, vaikka LP teki siinä peräti 7 syöttövirhettä. Alex Donaghy pelasi ensimmäiseksi peliksi ihan mukavasti. Tärkeätä oli saada hänelle kokemusta tärkeään keskiviikon Suomen Cupin välierään.

Arttu Keränen, LP Kangasala :- Tämä oli kaksijakoinen ottelu. Vastaanotto ei toiminut kummallakaan kahdessa ensimmäisessä erässä. Pitkän tauon jälkeen tein rotaatiomuutoksen, sen myötä meidän vastaanotto ja torjuntapeli parani ratkaisevasti. Nikki Taylor pelasi kauden parhaimman pelinsä. Saimme voiton, jota tulimme hakemaan. Tammikuulle hyvä aloitus.

Pelaajakommentit:   Alex Donaghy, LiigaPloki:- Suomen liigan taso on hyvä. Tämä on neljäs päivä Pihtiputaalla, tavoite on tuoda joukkueeseen uutta energiaa. Meiltä on tulossa vielä parempaa peliä tulevaisuudessa.

Nikki Taylor, LP Kangasala: - Mukava viikonloppu, kuusi pistettä saatiin tuplapeleistä. On mukava pelata tässä joukkueessa. Meidän sideout peli toimi erinomaisesti. 

Parhaina palkitut: LiigaPloki, Jeane Horton, LP Kangasala, Nikki Taylor

Lähitapiola-pisteet: Taýlor 3, Peit 2, Horton 1

PRO Libero: Sini Koljonen, LiigaPloki

Jompen Koneen Veikon Tähti: Sini Koljonen

Yleisoä 473, otteluisäntänä MHY Keski- Suomi

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95