Uutiset

LiigaPloki-LP Viesti 0-3 (22-25,15-25.19-25)

Avauserää hallitsi LiigaPloki aina tilanteeseen 20-18, mutta Toni Lemminkäisen onnistunut tuplavaihto tilanteessa 12-16 käänsi erän Salolle. Viktoriia Tuchashvilin ja Lena Lymareva-Flinkin tulo kentälle piristivät vierasjoukkuetta aina erävoittoon. Kotijoukkueesta onnistuivat parhaiten Anastasia Boricheva verkolla ja Emilia Kääntä aloitusruudussa.

Toisessa erässä Salo tuli vahvasti peliin. Keskipelaaja Jenna Rosenthal pelasi hyvän erän. Hänen järkevät hyökkäykset ja aloitukset tekivät tuhojaan LiigaPlokille, myös hakkuri Kertu Laak hakkasi tarvittavat pallot LiigaPlokin kenttään. Kotijoukkueen vastaanotto ei toiminut kuin ajoittain eikä aloitukset olleet riittävän vaikeita. Joukkueen libero Sini Koljonen ei kuumeen takia ollut pelissä mukana ja se näkyi välillä epävarmuutena LiigaPlokin vastaanottopelissä. Plokin Alex Donaghy väläytteli kuitenkin palloa muutaman kerran onnistuneesti kakkospaikalta. Erän voittajasta ei ollut kuitenkaan epäselvyyttä.

Kolmannen erän alkua yleisöä lämmittivät pari verkkotilannetta, jotka vihellettiin kotijoukkueen kannattajien mielestä kotijoukkueen tappioksi. Sen jälkeen LiigaPlokin peliin tuli astetta kovempi ote ja se toi mukanaan ajoittain aktiivisempaa pelaamista. Sen myötä Ploki nousi vielä tasatilanteeseen 12-12, mutta sen jälkeen LP Viesti karkasi. Joukkueen hakkuri Laak jatkoi tehokasta hakkuripeliään kuten koko joukkue. LiigaPlokin hyvätkin hyökkäykset pelasti peliin libero Hillaelina Hämäläinen. Kolmas erä Viestille 25-19.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki: -Tänään pystyimme pelaamaan tasaisesti Viestiä vastaan vastaanotossa ja aloituksissa, suuri ero tuli hyökkäyspelissä. Heillä on laajempi materiaali kuin meillä ja se tuli hvyin esille tänään. Sini Koljonen oli tänään kuumessa ja pari muutakin pelasi kipeänä.

Toni Lemminkäinen, LP Viesti: - Pelattiin aika hyvä peli pitkän bussimatkan jälkeen. Ensimmäisessä erässä otettu tuplavaihto käänsi erän meille. Meillä on hyvät vaihtopelaajat, jotka pystyvät ratkaisemaan pelejä meille.  Hyökkäystehot olivat erinomaiset (56%), Jenna Rosenthal pelasi kauden parhaimman pelinsä.  Jenna on onnistunut hyvin harjoituksissa, mutta nyt homma toimi hyvin myös ottelussa. Saimme pelattua Plokin Jeane Hortonin pois pelistä. Tänään tuli esille joukkueiden ero, kun pääsimme LiigaPlokin edelle, sen jälkeen LiigaPloki notkahti.

Pelaajakommentit: 

Anastasia Boricheva; LiigaPloki: - Lähdimme haastamaan Viestiä, ensimmäisessä erässä pelasimme hyvin, mutta toisessa tapahtui tason lasku. Mukavaa, kun olen päässyt pelaamaan.

Lotta Piesanen, LP Viesti: - Aluksi oli nihkeää peliä, sitten meidän hyökkäyspeli toimi erinomaisesti.

LähiTapiolan pisteet 3/ Jenna Rosenthal, LP Viesti 2/ Kertu Laak, LP Viesti 1/ Alex Donaghy, LiigaPloki

Ottelutilasto

Pro Libero: Hillaelina Hämäläinen LP Viesti 

Parhaat pelaajat: LiigaPloki; Alex Donaghy , LP Viesti; Jenna Rosenthal

Jompen Koneen Veikon Tähti: Emilia Kääntä, LiigaPloki

Katsojia 244 

Otteluisäntä: LiigaPlokin fanit

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95