Uutiset

LiigaPloki - WoVo Rovaniemi 3-0 (25-16, 25-16, 25-21)

Naisten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä kotipelissä Pihtiputaan LiigaPloki jätti Woman Volleyn ilman pisteitä ja voittoa. Tämä oli rovaniemeläiselle jo 23. peräkkäinen tappio liigassa. LiigaPlokin voittamat kolme pistettä vahvistivat sen mahdollisuuksia ottaa seitsemäs paikka runkosarjan jälkeen. Pahin uhka pihtiputaalaisjoukkueelle on Nurmon Jymy, joka on viiden pisteen päässä, kun kaksi peliä on molemmilla vielä pelaamatta.

Ottelu lähti käyntii kotijoukkueen komennossa, eikä ensimmäisen erän voittajasta ollut epäselvyyttä. LiigaPloki onnistui laajalla rintamalla, kun Elizabeth Field, Emilia Kääntä ja Alex Donaghy aloittivat vahvasti joukkueen hyökkäysprosentin ollessa ensimmäisessä erässä peräti 58. 
Toisen erän alkupuolella peli tasoittui, kun WoVo peasi virheettömästi kymmeneen pisteeseen saakka. Siitä eteenpäin osat vaihtuivat ja LiigaPloki vei erän loppupuolen selkeästi.

Kolmas oli tasaisin erä ja WoVo nousi vielä tilanteeseen 21-20, mutta rahkeet eivät kuitenkaan riittäneet erävoittoon asti.

Valmentajakommentit:

Jukka Koskinen, LiigaPloki:-Kolmen pisteen voitolla vahvistettiin seitsemättä paikkaa runkosarjassa. Meillä oli vaikea viikko, harjoituksissa oli väkeä poissa flunssan takia. Vielä tänä aamuna oli epätietoisuutta siitä ketkä pystyvät illalla pelaamaan. Puolivälierissä on tarkoitus saada hyvä haasto aikaan. Hyvän fyysisen harjoittelun ansiosta pelaajien hyökkäystehot ovat parantuneet.

Teemu Mäkikyrö, WoVo: - Tasapaksuhko esitys, vastaanotto ja hyökkäyspeli olivat ok, mutta silti hävittiin. Meillä alkaa karsintapelit jo puolentoista kuukauden päästä.

Pelaajakommentit:

Emilia Kääntä, LiigaPloki: - Tänään oli hyvä fiilis pelata. Vastaanotto ja hyökkäys toimivat hyvin tänään. Toisessa erässä teimme liikaa virheitä, sen myötä WoVo pysyi mukana. Muuten meiltä tasapainoinen esitys. Joukkueemme peli paranee playoffeja lähestyessä.

Heini Nousiainen, WoVo: - Pelivastuuta on tullut kauden aikana. Yllättävän hyvin sujui pelaamiseni tänään.

LähiTapiola 3/ Elizabeth Field, LiigaPloki 2/ Emilia Kääntä, LiigaPloki 1/ Suzanne Horner, LiigaPloki

Palkitut: LiigaPloki, Elizabeth Field
WoVo, Jenelle Jordan

Pro Libero: Sini Koljonen, LiigaPloki

Jompen Koneen Veikon tähti: Emilia Kääntä, joka voitti myös kokonaiskisan.

TILASTO

Parhaat pisteiden tekijät: LiigaPloki, Elizabeth Field 15/+13, Alex Donaghy12/+7, Emilia Kääntä 12/+6
WoVo: Jenelle Jordan 10/+7, Alisa Laine 7/+1, Makena Schoene 7/+1

Yleisöä 272

Otteluisäntä: Pihtiputaan kunta

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95