Uutiset

Madsen 2

Yasmine Madsen, 19, on tehnyt sopimuksen LiigaPlokin kanssa.  Madsenin pelipaikka tulee olemaan hakkurin tontti, jolla hän on keskitorjujan paikan lisäksi pelannut.  Yasmine pelasi viime kesänä Suomen maajoukkueen kokoonpanossa, kun se selvitti tiensä EM-lopputurnaukseen.
Polvivamma viime syksynä vei hänet koko liigakauden kestävälle kuntoutusjaksolle.
”Kuntoutus on mennyt odotetussa aikataulussa ja olen tehnyt todella paljon töitä kuluneen kauden aikana, jotta olisin huippukunnossa seuraavan kauden alussa.
Olen motivoitunut liittymään LiigaPlokiin, sillä uskon saavani tukea ja oppia uuteen rooliini hakkurina.  Tiedän, että tekniikkavalmennus tulee olemaan erinomaista.  Myös tuleva joukkue on varmasti mielenkiintoinen, varsinkin kun mukana on maajoukkueesta ja seurajoukkueesta tuttu Salla Karhu.
LiigaPlokin päävalmentaja Alessandro Lodi:
”Se, että LiigaPloki houkuttelee nyt vahvoja pelaajia, tarkoittaa, että filosofiamme toimii. Pyydämme pelaajia tulemaan ja näytämme heille tarkalleen mitä voimme tehdä heidän hyväkseen. Se ei ole vain sanoja, voimme todistaa sen. Pitkästä kuntoutumisesta ja hakkurin rooliin siirtymisestä johtuen Yasmine tarvitsee aikaa. Hänen saapumisensa on hyvä uutinen ja vahva viesti. LiigaPlokin tavoitteet kasvavat”

“The fact that LiigaPloki now attracts very strong players that every other club in Finland would like to have means that our philosophy is paying off: we do not just ask people to come and play for us, we show them exatly what we can do for them, and it is not only words, we can prove it. Coming from a long rehabilitation and switching to the opposite-position, Yasmine clearly needs time, but her arrival is great news and also a strong message to the league. Liigaploki’s ambitions are growing”.

Yasmine Madsen:
Kasvattajaseura Valkealan Kajo.
Pelannut Mestaruusliigassa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueessa ja Hämeenlinnassa.
1 kultamitali Mestaruusliigassa kaudella 2017-18 (HPK) ja Suomen Cupin kulta 2017 (HPK)
64 liigapeliä
26 A-maaottelua

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95