Uutiset

LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen 22-vuotiaan passari Taylor Lindbergin kanssa. Hän on pelannut neljä vuotta Arkansas Little Rockin yliopistossa, josta hänellä on biologian tutkinto. Kolme viimeistä kautta Lindberg on ollut aloituskuusikon passari. Nyt tehty ammattilaissopimus on hänen uransa ensimmäinen.

”Kuvailisin itseäni ahkeraksi, innostuneeksi ja intohimoiseksi pelaajaksi. Haluan kannustaa joukkuekavereitani antamaan parhaansa ja nähdä heidän onnistumisensa. Olen innostunut uudesta kulttuurista, luomaan uusia muistoja ja ystävyyssuhteita ja kehittymään lajissa, jota rakastan. Kiitän LiigaPlokia ja valmentaja Lodia siitä, että he antoivat minulle tämän mahdollisuuden, samoin kuin kaikkia niitä, jotka ovat auttaneet minua pääsemään tälle tasolle”, kertoo Taylor Lindberg seuralle lähettämässään viestissä.

Passari-osaston täydentävät 19-vuotias Taija Kaukoranta ja 16-vuotias Sofia Lehto. Oulunsalon Vasamassa ensimmäiset lentopallo-oppinsa saanut Kaukoranta on ollut kaksi viimeistä kauttaan toisena passarina Nurmossa ja Hämeenlinnassa. Lehto on aloitti uransa Puma Volleyssa ja pelasi viime kaudella ykkössarjaa Helsinki Volleyssa. Molemmat ovat edustaneet Suomea tyttöjen maajoukkueessa. Lehto oli mukana voittamassa A-tyttöjen SM-hopeaa NaLe:n joukkueessa. Hänet valittiin myös turnauksen allstar-kentällisen passariksi.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

”Taylor on nuori passari, jolla on todellinen intohimo peliin. Hän on valmis tekemään kaikkensa kehittyäkseen edelleen ja hänellä on oikea ympäristö siihen Pihtiputaalla. Hän hallitsee nopean hyökkäyspelin pyörittämisen ja se on tapa, jolla haluamme pelata LiigaPlokissa. Sekä Taijalla että Sofialla on poikkeuksellinen halu kehittyä. Tämä on välttämätöntä jokaiselle pelaajalle, varsinkin passarille. Olisin hyvin iloinen, jos heistä tulisi Mestaruusliigaan ”vastuunkantajapassareita” ja odotan innolla, että pääsen työskentelemään heidän kanssaan."

LiigaPloki signed the American setter Taylor Lindberg, 22, who graduated in biology from the University of Arkansas Little Rock, where she played for four years on the college team and was the starting setter in the last three. It will be her first experience as a professional player.

“I would describe myself as a hard-working, enthusiastic, and passionate player,” Lindberg said. “I like to push my teammates to give their best and i love to see them succeed. I am excited to grow in a new culture, create new memories and friendships, and to get better at the sport that I love. I want to thank LiigaPloki and coach Lodi for giving me this opportunity, as well as all those who have helped me became who I am today, I cant wait to work with them.”

The setter position will be completed by Taija Kaukoranta, 19, and Sofia Lehto, 16. Kaukoranta was 2nd setter at Nurmo and Hämeenlinna in the last two seasons. Lehto played in 1st league at Helsinki Volley.

Kaukoranta 1

Taija Kaukoranta

Lehto

Sofia Lehto

Alessandro Lodi’s comment :

“Taylor is a young setter with a real passion for the game. She is willing to do everything it takes to get better and she will have the right environment for this in Pihtipudas. She can lead a fast offense and it is the way we want to play at LiigaPloki. Both Taija and Sofia have an extraordinary desire to be coached and improve. This is necessary for every player, even more so for setters. I would be very happy if they become Mestaruusliiga setters and I can’t wait to work with them.”

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95