Uutiset

Rakkaat lentopallon ystävät ja LiigaPlokin kannattajat. Voimme todeta kevään vihdoin saapuneen Pihtiputaalle, sillä uusia valmentaja japelaajasopimuksia kaudelle 2019-2020 olemme päässeet julkistamaan viikoittain.

Ai että ystävät hyvät millainen joukkue onkaan Alessandro Lodin valmennettavaksi rakentumassa. Karhu, Madsen, Lindberg... näin upean joukkueen menestysmahdollisuudet saavat kokeneemmankin lentopallon ystävän ihon kananlihalle. Joukkueen menestys ja suuret tunteet eivät olisi mitään ilman meidän upeita kannattajia ja haluammekin tarjota teille
mahdollisuuden hankkia kausikorttinne huikealle tulevalle Mestaruusliigan kaudelle ennakkoon Kausikorttihaasteen muodossa.

Kausikortti ensi kauden runkosarjan otteluihin on mahdollisuus ostaa nyt toukokuun ajan hintaan 79€ (norm.120€). Hintaetusi on niin huima, että nautit sillä jokaisessa kotiottelussa maistuvat pullakahvit.

Olemme luoneet uudistetun Perhekausikortin, jolla yksi henkilöautollinen perheenjäseniä (2 aik.+ 3 lasta) pääsee seuraamaan yhdessä kaikki runkosarjan ottelut ennakkohintaan 149€ (norm.200€). Lyhyen matematiikan oppimäärälläkin kykenemme laskemaan, että Perhekausikortti tulee edullisemmaksi kuin kahden kausikortin ostaminen samaan talouteen.
Herroille tärkeänä muistutuksena, että Äitienpäivä on 12.5 ja jos haluat hajuveden tai kukkien sijaan antaa lahjaksi unohtumattomia elämyksiä parhaassa seurassa 13 kotiottelun verran, niin tässä olisi oiva lahjaidea.

Tosifanit, joille polvisuojien tuoksu on aromi ja LiigaPloki enemmän kuin kymmenen kirjainta, on VIP-kausikortti ainoa oikea valinta. VIP kortilla pääset kauden kaikkiin otteluihin ja olet lähempänä joukkuetta koko kauden ajan, sillä kauden aikana järjestettävät VIP tilaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden tutustua joukkueeseen paremmin. VIP-kausikortin hyödyt eivät
rajoitu pelkästään kotiotteluiden tarjoiluihin vaan yhteistyökumppanien tarjoamat selkeät rahanarvoiset edut ovat käytettävissä koko kauden ajan. VIP-kausikortti tosifaneille saatavilla ennakkohintaan 199€ (norm.250€) vain toukokuun loppuun asti.

Kausikorttihaasteen suurimpana tavoitteena on haastaa juuri Sinut, perheesi, ystäväsi, naapurisi ja muut lentopallon ystävät mukaan kannustamaan LiigaPloki loistaviin suorituksiin kaudella 2019-2020.

Voit lunastaa oman kausikorttisi maksamalla sen LiigaPlokin tilille FI66 5345 0820 0213 95, viestiin kausikortin omistajan nimi ja onko kyseessä kausi/perhe/VIP kortti.

Kausikortin voit myös tilata ja saada lisätietoja puhelimitse LiigaPlokin toimihenkilöiltä.

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95