Uutiset

LiigaPloki on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan keskitorjuja Pilvi Kettusen kanssa. Kettunen on voittanut LP Viestissä kaksi Suomen mestaruutta ja yhden kultamitalin Suomen Cupissa.

”Uskon LiigaPlokin tarjoavan minulle uusia haasteita ja hyvää lajivalmennusta. Olen halukas oppimaan uutta ja uskonkin saavani lajivalmennukselta sellaisia oppeja, joilla kehittää heikkouksiani. Odotan myös tulevia kotiotteluita, sillä Pihtiputaalla pelatessani on hallilla ollut aina hyvä tunnelma. Kaikin puolin olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta!” kommentoi Kettunen siirtoaan pihtiputaalaisjoukkueeseen.
”Olen hyväntuulinen poutapilvi, jolla on välillä ihan hauskoja juttuja” kertoo Pilvi terveisinään.
Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:
Pilvi on erittäin älykäs ja tavoitteellinen nuori pelaaja. Minulla oli pitkä keskustelu hänen kanssaan, jossa kävi selväksi, että halusin hänen olevan osa uutta projektiamme. Pelaajan voi nähdä pelaavan tai voi katsella jotakin videota, mutta lopulta se, mitä tekee eron, on persoona. Haluaisin aina sanoa, että "me kaikki olemme hyviä, mutta kukaan meistä ei ole tarpeeksi hyvä." Pelaajat, jotka ovat nälkäisiä oppimaan enemmän, ovat niitä jotka haluamme. Pilvi ymmärtää tämän sitoutumisen merkityksen ja hän on erittäin mukava positiivinen persoona. Uskon todella, että hän kuuluu tänne.

Pilvi is a very smart and driven young player. I had a long conversation with her, in which it became clear that I wanted her to be part of our new project. One can see a player play or watch some video, but ultimately what makes a difference is the people. I always like to say “we are all good, but none of us is good enough.” Players who are hungry for more, this is what we are really looking for. Pilvi understands this commitment and she also has a very nice, positive personality. I truly believe she belongs here.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95