Uutiset

LiigaPloki ja 24-vuotias Maddie Palmer (USA) ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen. Palmer valmistui vuonna 2017 Radfordin yliopistosta, jossa hän oli aloituskuusikon yleispelaaja. Sen jälkeen hän hankki ensimmäiset ammattilaiskokemuksensa Filippiineillä Pocari Sweat Lady Warriorsin joukkueessa. Viime kaudella hän pelasi Ranskan B-liigan Terville-Florangessa, joka nousi kauden päätteeksi A-liigaan ja voitti myös B-liigan cupin.

Maddiefacebook 1558507597320

Palmerin terveiset:

”Pelattuani Filippiineillä ja Ranskassa ymmärsin, että minun on tehtävä joitakin parannuksia ja säätöjä pelini tason edelleen nostamiseksi. Päätin tulla LiigaPlokiin, koska haluan olla mahdollisimman hyvä sekä teknisesti että henkisesti. Uskon, että työskentely valmentaja Lodin ja uuden joukkuekulttuurin kanssa on askel kohti tätä tavoitetta. Olen hyvin kiitollinen tästä tilaisuudesta ja olen erittäin innokas aloittamaan työskentelyn uudessa seurassani.”

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

”Maddie on pelaaja, joka on täynnä halua kehittyä lisää. Hänen kanssaan puhuessani tuli nopeasti selväksi, että hän sopii joukkueen konseptiin pelaajana kuin myös persoonana. LiigaPloki on oikea paikka pelaajille, jotka haluavat mennä eteenpäin ja ehdottomasti Maddiella
on sitä nälkää.”

https://fi-fi.facebook.com/maddiepalmervolley/

https://www.facebook.com/EliteVolley

https://www.facebook.com/RadfordAthletics?fref=ts

AMERICAN OUTSIDE HITTER FOR LIIGAPLOKI

Maddie Palmer, 24, graduated in 2017 from Radford University, where she was a starting outside hitter on the volleyball team. After that, she had her first professional experiences in the Philippines with Pocari Sweat Lady Warriors and last season in the French B-League at Terville-Florange, with which she was promoted to the A-League and also won the B-League cup.
Alessandro Lodi’s comment
”Maddie is a player who is full of desire to improve. Talking to her it quickly became clear that she fits into the team concept not only as a player but also as a person. Only hungry people can play at LiigaPloki, and Maddie is definitely hungry.”
Maddie’s greetings:
“After having played in the Philippines and France, I realized there are some improvements and adjustments I need to make to elevate my game. I decided to commit to LiigaPloki because I want to be the best player that I can be, technically and mentally. I believe that working with coach Lodi and in the new team culture will be a step toward that goal. I’m very grateful for this opportunity, and I’m very eager to begin working.”

Maddiefacebook 1558507597320

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95