Uutiset


LiigaPlokin joukkueen rakentaminen on valmis, kun Vilma Ruuska,21, palaa kasvattajaseuraansa. Viime kaudella hän pelasi LP Kangasalan joukkueessa. Kannonkoskelta kotoisin oleva Ruuska on liigakokemusta 74:n ottelun verran. Pihtiputaalaisseurassa hän on esiintynyt kahdella kaudella, viimeksi 2016-17.
Vilman terveiset: Ihanaa palata takaisin kotikonnuille! Lentopallosta nauttiminen näkyy koko paikkakunnassa ja olen superiloinen että voin taas olla osa sitä, vieläpä kotijoukkueen pelipaidassa. Ensi talvena joukkueessa on humoristisia persoonia, joten kaikennäköistä pientä häsellystä kentällä ja sen laidalla tulee tapahtumaan!
Päävalmentaja Lodin kommentit:
Vilma on erittäin hyvä esimerkki siitä, millaisia pelaajia haluamme LiigaPlokiin. Hän on älykäs ja erittäin päättäväinen tavoitteensa saavuttamisessa. En ole luvannut hänelle mitään, näytin vain alueet, joita hän voi parantaa ja miten se tehdään. Älykkäät nuoret pelaajat haluavat tietää, miten heitä voidaan auttaa kehittymään. Vilma hyväksyi haasteen tulla parhaaksi.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95