Uutiset

LiigaPloki-OrPo 3-0 (25-23, 25-15,25-20) 

LiigaPlokin vahva alkukausi sai jatkoa, kun se kaatoi Pihtipudas-salissa Oriveden Ponnistuksen suoraan 3-0. Voitto on ilman tappioita olevalle pihtiputaalaisjoukkueelle kahdestoista peräkkäinen.

LiigaPloki hallitsi avauserää, mutta Orivesi kiusasi sitä kuitenkin erän loppuun saakka. Kotijoukkueen keskipelaaja Alexis Conaway oli totutun tehokas ottaen erässä 3 torjuntaa sekä 6 hyökkäyspistettä. Ne olivat vahva perusta LiigaPlokin erävoitolle. 

Toisen erän alku meni OrPon tahtiin. Sen hyvä alku ja 4-1 johto kääntyi LiigaPlokin Elizabeth Fieldin aloitusvuorolla. Kotijoukkue karkasi selkeään 13-4 johtoon. Orivesi ei saanut enää todellista kiriä aikaiseksi.

Kolmas erä lähti jälleen Oriveden vahvalla ja aktiivisella pelaamisella LiigaPlokin pelivireen jäädessä pitkälle erätauolle. Kotijoukkue teki runsaasti omia virheitä ja se näkyi myös tulostaululla. OrPon johtaessa jo 3-9. Pikkuhiljaa kotijoukkue sai rivinsä kuntoon ja hiipi OrPon rinnalle ja ohi halliten selkeästi erän loppupuolta.

LiigaPlokin ilopilleri oli ensimmäisen kokonaisen Mestaruusliigapelinsä pelannut Tuuli Tuominen. Komean pistesaldon (11/+9)  69%:n  hyökkäystehoilla tehnyt Tuominen hoiti hakkurin roolinsa upeasti.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: Tämä oli hyvä voitto meille. Jotkut ihmiset laskevat meidän voittoputkea, meidän on pelattava kaikkia vastaan täysillä. Marginaalit tämänkin päivän pelissä olivat pienet. Tuuli Tuominen pelasi hyvin ensimmäisen kokonaisen liigapelinsä.

Sotiris Gkotsis, OrPo:Tänään hävisimme huonompaan hyökkäyspeliin sekä heikkoihin erien loppuihin. Toisen ja kolmannen erän alkuihin olen tyytyväinen. 

Tuuli Tuominen, LiigaPloki: Jännitti aluksi, mutta pelin edessä tekemiseni parani.Pyrin auttamaan joukkuetta omalla hyvällä tekemisellä.

Saara Holm, OrPo: - Vastaanottomme toimi hyvin, mutta hyökkäyspelissä ja torjunnassa hävisimme LiigaPlokille.

LähiTapiola pisteet:3/ Conaway, LiigaPloki, 2/Salla Karhu, LiigaPloki,1/Taylor Lindberg

PROlibero: Emilia Sipilä, OrPo

Parhaina palkitut:- LiigaPloki, Alexis Conaway 18 (+16) (7 torjuntaa), OrPo; Saara Holm 15 (+10)

OrPon paras: Saara Holm 15/+10Yleisöä 422

Otteluisäntä: Pihtiputaan kunta

TILASTO

2311AV2I9766 2

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95