Uutiset

LiigaPloki-LP Viesti 3-1 (23-25,25-18,27-25,25-21)

LiigaPloki jatkoi kaikkien aikojen kauttansa lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Se otti 13. peräkkäisen voittonsa kaatamalla LP Viestin jo toisen kerran tämän kauden aikana.  Tämän päiväinen voitto tuli seuran edesmenneen perustajan ja valtakunnallisen lentopallovaikuttajan Antti Heikkisen 60-vuotis syntymäpäivänä.

Avauserää hallitsi Viesti vahvalla hyökkäyspelillä, kotijoukkue kävi vielä 22-20 johdossa, mutta Salon kokeneen passari Viktoria Tuchashvilin hyvin suunnatut aloitukset käänsivät erän Viestille.

Toinen erä oli selkeästi LiigaPlokin, vaikka LP karkasi alussa 8- 4 johtoon. Salla Karhu ja Tuuli Tuominen alkoivat onnistua laitapelissään. Myös keskipelaaja Alexis Conaway teki tehokasta jälkeä verkolla. Hän pelasi takakentällä mainiosti myös hakkurin roolia. 

Kolmatta erää vei edelleen LiigaPloki ja johti parhaimmillaan seitsemällä pisteellä, mutta Viesti nousi vielä tasoihin keskipelaaja Anna Czakanin ja hakkuri Katarina Pilepic onnistumisilla. Erän lopussa käytiin vielä valmentajiakin kuumentanut pelitilanne, josta Viestin penkille annettiin keltainen kortti.

Tällä kertaa LiigaPloki onnistui neljännessä erässä syöttämään Salon vastaanoton rikki, LiigaPlokin keskipelaaja Alexis Conaway teki jälleen tuhojaan monipuolisilla hyökkäyksillään, joita tarjoili kauden parhaimman passipelinsä pelannut Taylor Lindberg.

Voiton myötä LiigaPloki jatkaa Mestaruusliigan kärjessä. Seuraava peli sillä on Suomen Cupin välierä Pihtiputaalla LP Vampulaa vastaan. Voittajalle on paikka finaalissa, jossa vastustajaksi tulee LP Viesti.

Valmentajakommentit: 

Alessandro Lodi, LiigaPloki: - Tämä oli erilainen peli kuin ensimmäinen kohtaaminen Salossa. Tämä oli vain yksi peli muiden liigapelien joukossa. Meillä ei puhuta voitosta, vaan kasvamisesta pelaajina. Tavoite on pelata aina paremmin.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: - Tänään oli ansaittu voitto LiigaPlokille. Se hallitsi peliä ja oli joukkueena tasaisempi. Tänään meillä tuotti vaikeuksia etupassaritilanne. Kolmannen erän nousumme oli hyvä, mutta tilanteessa 25-25 tullut tuomarivirhe harmittaa, mutta toisaalta 15-15 sitä ei muistaisi juuri kukaan. Keskipelaaja Anna Czakan onnistui hyvin meiltä, hakkuri Katarina Pilepic oli hyvä verkolla, mutta hänen takakentän hyökkäyksissä ei ollut riittävää tehoja. 

Pelaajakommentit: 

Alexis Conaway, LiigaPloki: - Oli ilo pelata tänään, Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä voittaa peli, Uuden asioiden oppiminen on minulle tärkeää, sillä voin auttaa joukkuetta.

Anna Czakan, LP Viesti: - Mahkuja oli voittaa peli, mutta päät painuivat meillä alas. Ploki pelasi tänään hyvin. Torjuntapeliä pitää meillä parantaa.

LähiTapiola-pisteet; 3/ Conaway, LiigaPloki, 2/Lindberg, LiigaPloki 1/ Czakan, LP Viesti

PROlibero. Sini Koljonen, LiigaPloki 

Parhaat pelaajat: Conaway, LiigaPloki, Czakan, LP Viesti

TILASTO

Katsojia 402

Otteluisäntinä: LiigaPlokin fanit

Viesti5

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95