Uutiset

LiigaPloki - LP-Vampula 3-2 (25-15, 26-28, 20-25, 25-14, 16-14)

Pihtiputaan LiigaPloki eteni pelihistoriansa ensimmäisen kerran Suomen Cupin finaaliin. Se kaatoi LP Vampulan monivaihteisen pelin jälkeen erin 3-2.

Avauserän perusteella monelle katsojalle tuli ajatus, että välieräpelistä tulee helppo iltapuhde LiigaPlokille. LP Vampula ei päässyt kotijoukkueen mukaan. Erä selvästi 25-15. 

Toiseen erään Vampula tuli uudesti syntyneenä. Se taisteli tiukan erän itselleen pistein 28-26.

LP Vampulan tahti vain parani kolmannessa erässä. Kotijoukkueen ongelmana oli jatkopallot, joissa LP Vampula oli tehokkaampi.

Neljäs erä käänsi pelin kulun. LiigaPlokin vahva torjuntapeli (6 torjuntaa erässä, koko ottelussa 18) käänsi ottelun suunnan. Keskipelaaja Alexis Conaway onnistui parhaiten tukkimaan Vampula hyökkäyssuunnat.

Suomen Cupin välieräpelissä jouduttiin viidenteen erään kuten joukkueiden kahdessa syksyn Mestaruusliigakohtaamisessa. LiigaPloki sai erään hyvän startin. Se johti 4-1 ja hetken kuluttua jo 7-4. Vampulan käytettyä molemmat aikalisänsä kotijoukkue alkoi tekemään omia virheitä. Sen myötä LP nousi tasoihin ja kahteen ottelupalloon tilanteessa14-12. LiigaPloki osoitti kuitenkin jälleen kovan taistelutahtonsa. Keskipelaaja Elizabeth Field teki torjuntapisteen päälle vielä ässäaloituksen. Hänen syöttöputkensa päättyi LP Vampulan omaan virheeseen. Voiton myötä LiigaPloki jatkaa maagista voittoputkeaan. 15 ottelua Mestaruusliigassa ja Suomen Cupissa ilman tappiota. 

LiigaPloki eteni 3-2 voitolla Tampereella 18.1. pelattavaan Suomen Cupin finaaliin, jossa se kohtaa salolaisen LP Viestin.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: - Avauserässä onnistuimme vastustajaa paremmin, sen jälkeen pelimme oli vuoristorataa. Kuten aikaisemmissa peleissä pelimme ei ole aina kaunista, mutta emme anna periksi. Tänään oli iloinen päivä meille.

Darko Dobreskov, LP Vampula: - LiigaPlokin peli on maagista, kuin japanilaista woodoota. Henkilökohtaisesti minua harmitti paljon se, että sali oli vain puolillaan katsojia. Nyt olisi ollut tarjolla heille todellista lentopallojännitystä.

Pelaajakommentit:

Salla Karhu, LiigaPloki: - LP Vampula haastoi meidät hyvin. Pelin ratkaisu oli meidän hyvät torjunnat ja onnistuneet aloitukset. Ottelun lopussa Elizabeth Field oli jälleen mainio syöttöruudussa. 

Mila Viljanen, LP Vampula: - Onnittelut voitosta LiigaPlokille. Se tekee kovaa tulosta pelistä peliin. Pienet asiat ratkaisivat ottelun heille, vaikka meillä oli jo ottelupallo.

Parhaina palkitut: Alexis Conaway, LiigaPloki, Klara Peric, LP Vampula 

Katsojia: 357

Otteluisäntä: FM Timber Oy

TILASTO

SuomenCup3

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95