Uutiset

LiigaPloki - JymyVolley 3 - 2 (25-20, 15-25, 25-21, 12-25, 15-13)

LiigaPloki väänsi kotisalissaan voiton viisieräisessä trillerissä, jota todellakin voi kutsui kliseisesti vuoristoratapeliksi. Pihtiputaalaiset ovat tällä kaudella pelanneet Mestaruusliigassa kahdeksan viiden erän ottelua ja voittaneet ne kaikki. Näiden lisäksi myös Suomen Cupin välierä selvitettiin viidessä erässä. Pihtipudas-salin kaikki tämän kauden ottelut ovat päättyneet Alessandro Lodin valmentaman LiigaPlokin voittoon!

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Erän puolivälin jälkeen kotijoukkue onnistui tekemään erävoittoon tarvittavan eron. Tuuli Tuominen päätti sen kahdella ässäsyötöllä.

Toisen erän JymyVolley vei selvästi ottaen peräti kuusi torjuntaa, joista Sara Niemi kuittasi tililleen neljä. Kotijoukkue teki torjuntaan lyöntien lisäksi kahdeksan omaa virhettä, eikä erävoittoon sen vuoksi ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Kolmannessa erässä osat vaihtuivat. Kotijoukkue pelasi virheettömämmin ja kuittasi erävoiton itselleen. 

Neljäs erä oli Nurmon ulkolaistriolta vahva ja LiigaPlokilta ei onnistunut mikään. Erä oli huonoin tällä kaudella kotisalissa pelattu.

Viidennessä erässä koeteltiin Pihtipudas-salin ytleisön hermojen kestoa. Kotijoukkueen 12-8 ja 13-10 johdoista Nurmo punnersi Maddie Hagertyn vahvalla hyökkäyspelillä vielä tasoihin 13-13. Sara Niemen syöttövirhe ja Elizabeth Fieldin hyökkäyspiste päättivät ottelun LiigaPlokille.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: - Odotimme tänään kovaa peliä. Emme pelanneet kuitenkaan hyvin. Hyökkäyspelissä olimme vaikeuksissa. Parasta ottelussa oli voitto huonolla pelillä. Jos pelaamme kuten tänään Suomen Cupin finaali on meiltä osalta ohi 45 minuutissa. Valmistautuminen ensi viikonlopun finaaliin alkaa heti maanantaina.

Kari Tuomela, JymyVolley:- Ennen joulua meitä vaivasi loukkaantumiset, uusi vuosi on alkanut jo paremmin, tänään meidän tarkoitus oli pelata hyvä peli. Parempi hävitä nyt runkosarjassa kuin pudotuspeleissä. Vastustaja oli kovempi kuin viime viikonloppuna kuin voittamamme Hämeenlinna.

Pelaajakommentit:

Daniela Öhman, LiigaPloki: - Pelimme oli ailahtelevaa, focus ei pysynyt aina kasassa. Välillä löimme sokeasti Nurmon torjuntaan. Itsellä on vielä paranettavaa torjuntapelissä, hyökkäyspeli sujuu jo paremmin.

Laura Mäntylä, JymyVolley:- Pelimme oli vaihtelevaa. Itse olen tyytyväinen peliini. Tänään LiigaPlokin syöttö oli hyvä.

Parhaat pisteiden tekijät:

LiigaPloki: Daniela Öhman 18/+11, Alexis Conaway 15/-2, Jaidyn Blanchfield 15/+5

JymyVolley: Maddie Haggerty 20/+9, Perry Ramsey 19/+8, Jody Larson 16/+11

LähiTapiolapisteet:

3/ Daniela Öhman, LiigaPloki

2/Jaidyn Blanchfield, LiigaPloki

1/Jody Larson, JymyVolley

PROlibero: Sini Koljonen, LiigaPloki

Parhaat pelaajat:

LiigaPloki: Daniela Öhman

JymyVolley: Jody Larson

Katsojia : 361

Otteluisäntä: OP Keski-Suomi

 

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95