Uutiset

LiigaPloki - Hämeenlinnan Lentopallokerho 0-3 (22-25, 19-25, 22-25)

LiigaPloki oli avauserässä kuin jäässä, ja kun Hämeenlinna tuli kovalla asenteella ja aktiivisella otteella peliin, se otti 11-3 johdon. Liigakentille loukkaantumisen jälkeen paluun tehnyt Suvi Kokkonen oli isossa roolissa vierasjoukkueen pelissä. Kotijoukkue sai kuitenkin otteihinsa terävyyttä. Hakkuri Yasmine Madsen onnistui mainiosti verkkopelissä. LiigaPloki nousikin tilanteeseen 15-15, mutta erän lopussa kentälle tullut Emmi Riikilä ratkaisi sen Lentopallokerholle kahdellä ässäsyötöllä.

Toinen erä oli lähes kopio ensimmäisestä,. Tilanteessa 16-16 Kerhon Mikayla Shieldsin hyvin suunnatut aloitukset tuottivat vaikeuksia LiigaPlokin vastaanotolle. Sen hyökkäystehot eivät riittäneet kääntämään erää hyvin puolustaneelta Hämeenlinnalta.

Kolmannessa erässä kuusikkoon tullut Maddie Palmer yritti herätellä kotijoukkuetta taisteluun.  Lentopallokerho oli kuiytenkin riittävän terävä voittamaan LiigaPlokin, jonka peliä leimasivat puolustuksen jälkeiset hyökkäysvirheet. Kolmas erä Hämeenlinnalle 25-22 ja koko ottelu suoraan 3-0.

Valmentajakommentit:

Alessandro Lodi, LiigaPloki: -Tänään emme kasvaneet pelissä riittävästi. Tulevaisuutta varten pitää oppia ymmärtämään miten lentopalloa pitää pelata. Se vaatii pelaajilta ammattimaista toimintaa. Meillä on uusi joukkue ja se vie aikaa oppia pelaamaan peliä. Tänään pelissä oli paljon hyvää, pelasimme jokaisesta erästä 70% hyvin.

Matteo Petassuglia, HLPK: - Tänään pelasimme paremmin kuin eilen Rovaniemellä. Pelin kehittymisen kannalta ratkaisu on, että teemme laadukasta työtä jokaisessa harjoituksessa. Tänään pelasimme 70% tasolla. Joukkue on ollut kasassa vasta kaksi viikkoa. Sen on pystyttävä pelaamaan omalla tasollaan.

Pelaajakommentit:

Elizabeth Field, LiigaPloki: - Pelin tulos 0-3 tulos oli raskas. Vaikka hävittiin, annettiin oma panoksemme, että tästä tulisi taistelu. Hämeenlinna pelasi hyvin ja hyökkäsi tehokkaasti.

Suvi Kokkonen, HLPK: - Saatiin tappioputki poikki tänään. Lähdimme peliin aggressiivisella asenteella ja se tuotti hyvän tuloksen. 

LähiTapiola pisteet: 3/Suvi Kokkonen, HLPK 2/ Mikayla Shields HLPK, 1/ Julia Porsanger, HLPK

PROlibero Julia Porsanger, HLPK

Parhaat pelaajat:

LiigaPloki: Elizabeth Field

Hämeenlinna: Suvi Kokkonen

Parhaat pisteiden tekijät:

LiigaPloki: Alexis Conaway 13/+3, Yasmine Madsen 10/+6, Maddie Palmer 9/+7

HLPK: Suvi Kokkonen 16/+10, Ivana Jeremic 13/+4, Mikayla Shields 11/+6

Yleisöä 362

Otteluisäntä: Meconet Oy

TILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteityökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 19-20

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 19-20

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2019 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95