Uutiset

LiigaPloki-LP Viesti 3-1 (18-25, 25-17, 25-17, 25-23)

LiigaPloki otti täydet pisteet LP Viestiltä Pihtipudas-salin sunnuntai-illan mittelössä Mikko Pesosen ollessa ensimmäistä kertaa päävalmentajan paikalla.

Kotijoukkue lähti otteluun räväkällä peli-ilmeellä, mutta se ei kuitenkaan pienen haparoinnin vuoksi riittänyt erävoittoon asti. Veda Mansikkaviidan hyvä syöttöputki vei salolaiset 18-18 tilanteesta 18-25 erävoittoon. Toisessa erässä LiigaPlokin peli alkoi aukeamaan ja vastaanoton ja syötön  toimiessa erä meni selkeästi pihtiputaalaisille. 

Kolmannesa erässä LiigaPloki oli kuskin paikalla koko ajan ja iloinen peli-ilme ruokki rohkeita suorituksia. 

Neljäs erä oli tasaisin ja LP Viesti nousi hyvällä loppukirillään taistelemaan erävoitosta. Pihtipudas-salin yleisö 443-päinen yleisö sai juhlia otteluvoittoa.

LiigaPlokin joukkueessa oli runsaasti onnistujia. Yasmine Madsen tappio palloa 48 %:n prosentin tehoilla, Venessa Loukosen esitys oli myös maininnan arvoinen. Maddie Palmer nousi haparoivan alun jälkeen hyvään vireeseen. Parhaana palkittu Alexis Conaway jatkoi yleispelaajan vakuuttavasti. LiigaPloki pelasi kahdella liberolla ja toimikin mallikkaasti.

LP Viestin parhaana palkittu Anna Czakan oli totutun vahva. Arita Ternava pelasi yleispelaajan tontilla pirteästi. 

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: - Vauhdikkaita ovat olleet nämä kolme päivää. Uusia juttuja ei tässä vaiheessa aleta miettimään, perusasioihin keskitytään. Tavoite on lähteä pelaamaan positiivisuuden kautta, emme ala taktikoimaan runkosarjan sijoitustamme.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: - Tänään oli hyvä lentopallo-ottelu. Molemmat joukkueet halusivat voittaa pelin. Vastaanotossamme näkyi Anu Ennokin poissaolo, mutta Arita Ternava onnistui hyvin yleispelaajan roolissa. Plokin ulottuvat hyökkääjät löivät tänään korkealta ja kovaa takakentälle.

Pelaajakommentit:

Yasmine Madsen, LiigaPloki: - Tänään meillä oli kevyt pelata, pientä haparointia oli ottelun alussa, mutta otteet paranivat pelin aikana. Hauskaa oli pelata!

Veda Mansikkaviita, LP Viesti: - Eiliseen Rovaniemen peliin verrattuna nyt oli taisteluilme meillä päällä. Tämän päivän esitys oli meiltä hyvä.

Otteluisäntänä toiminut viitasaarelainen Kuljetus Villman Oy palkitsi LiigaPlokin parhaana Alexis Conawayn ja LP Viestin parhaana Anna Czakanin

Palkitut 1.3.2020

LähiTapiola-pisteet: 3/Yasmine Madsen, LiigaPloki 2/Venessa Loukonen, LiigaPloki 1/ Katarina Pilepic, LP Viesti

PROlibero: Sini Koljonen, LiigaPloki

TILASTO

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 22-23

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy kotiotteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 22-23

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95