Uutiset

Mikko Pesonen on lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentaja tulevalla kaudella.

45-vuotias Pesonen on toiminut neljällä kaudella LiigaPlokin apuvalmentajana. Tänä keväänä hän hoiti kahdessa viimeisessä ottelussa LiigaPlokin päävalmentajan tehtäviä. Omalla pelaajaurallaan pihtiputaalaissyntyinen Pesonen on saavuttanut SM-hopeaa Perttelin Peikkojen riveissä.

-Kiitokset LiigaPlokille luottamuksesta. Minulle oli tavallaan helppo ratkaisu seuran kysyessä halukkuuttani jatkaa päävalmentajana. Seuran toimintatavat ja henkilöt ovat tuttuja monen vuoden ajalta, joten luottavaisin mielin lähden lisäämään osaltani yhtä sivua LiigaPlokin pitkään pääsarjahistoriaan. Pysytään kaikki terveinä ja nähdään syksyllä salilla.

Jääskeläinen

Valtteri Jääskeläinen apuvalmentajaksi

Valtteri Jääskeläinen,24, on  LiigaPlokin uusi apuvalmentaja. Hänellä on monipuolinen kokemus lentopallon monelta sektorilta. Jääskeläinen tulee Pihtiputaalle VaLePan organisaatiosta, jossa hän toimi viime kaudella.

-Hieno mahdollisuus on lähteä kehittymään valmentajana. On todella motivoivaa päästä työskentelemään kovien urheilijoiden kanssa ja liiga on ollut yksi päätavoite valmentajauralla alusta alkaen. Plokilla on kaikki mahdollisuudet menestyä tulevalla kaudella ja nälkää varmasti riittää. Haaste on toki kova, mutta pitää sen ollakin. Myös Mikon kanssa on mukava päästä tekemään yhteistyötä.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, tämä antaa hyvät lähtökohdat tulevalle kaudelle. Ilmoitamme lähiaikoina myös tehdyistä pelaajasopimuksista, toteaa LiigaPlokin puheenjohtaja Juha Jämsen.

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95