Uutiset

LiigaPloki teki jatkosopimuksia tulevalle kaudelle.

Jaidyn Blanchfield,26, jatkaa ammattilaisuraansa LiigaPlokissa, jossa hän teki ensiesiintymisensä tammikuussa pelaten kevätkauden yleispelaajana. Monipuolinen yhdysvaltalainen pelaa ensi kaudella liberona.

Jaidyn Blanchfield:-Olen erittäin innoissani palaamassa Pihtiputaalle jatkamaan lentopallouraani LiigaPlokissa. Olin kiitollinen kuullessani, että valmentaja Mikko Pesonen ja seura halusivat minut takaisin seuraavalle kaudelle! Kesän harjoittelen kovaa ja pelaan paljon beach volleyta valmistautuaksesi tulevalle kaudelle! Odotan kovasti paluuta Suomeen.

Nuoret ja lahjakkaat passarit Taija Kaukoranta, 20, ja Sofia Lehto, 17, hoitavat LiigaPlokin passarin tehtävät.

Taija Kaukoranta: -Olen iloinen, että saan jatkaa tutussa seurassa, jossa on aina kaikki asiat hoidettu hyvin. Tulevalla kaudella keskityn täysin lentopalloon, haluan kehittyä ja tehdä paljon töitä sen eteen. Odotan innolla tulevaa kautta Mikko Pesosen valmennuksessa.

Sofia Lehto: -Kivaa päästä takaisin Pihtiputaalle loppukauden LP Viesti-pikavisiitin jälkeen. Uskon , että tulevasta kaudesta Mikon kanssa tulee tosi hyvä. Hän on loistotyyppi ja seura pitää pelaajistaan tosi hyvää huolta.

Joni-Pekka Puranen LiigaPlokin uudeksi fysiikkavalmentajaksi

LiigaPlokin valmennusryhmä täydentyy, kun 28-vuotias fysioterapeutti/personal trainer Joni-Pekka Puranen aloittaa LiigaPlokin fysiikkavalmentajana. J-P työskentelee liikuntayrittäjänä Jyväskylässä ja jalkapallossa hän on JJK:n miesten edustusjoukkueen fysioterapeutti. Haapajärveltä kotoisin oleva Puranen on toiminut aiemmin fysiikkavalmentajana myös Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla lukuvuotena 2018-2019.

LiigaPlokin joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Uusista sopimuksista tiedotetaan lähiaikoina.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95