Uutiset

Yhdysvaltalainen Lauren Matias on LiigaPlokin uusin vahvistus. 23-vuotias, 188-senttinen yleispelaaja on pelannut Kaliforniassa UC Davis yliopiston joukkueessa. Matias oli viimeisellä kaudellaan joukkueensa paras pisteentekijä 479:llä pisteellä ja hänet valittiin läntisen alueen ykköskentälliseen, Big West First Teamiin. Matiaksen vahvuuksiin kuuluu mm. monipuolinen, vahva hyökkäyspeli.

Laurenin terveiset: -Odotan todella päästä pelaamaan LiigaPlokissa ja kehittymään lentopalloilijana kilpailukykyisessä ja korkeatasoisessa joukkueessa. Uskon, että Suomi tuo minulle paljon uusia ja haastavia asioita, kun se on niin erilainen kuin Kalifornia. Olen kuitenkin todella innoissani näistä haasteista ja haluan kasvaa urheilijana ja ihmisenä!

Toivon voivani myötävaikuttaa LiigaPlokin menestykseen. Olen joukkuepelaaja, jolla on monipuolinen hyökkäysvalikoima. Haluan kehittyä lentopalloilijana! Odotan näkeväni pian joukkueen ja seuran kannattajat. Toivon voivani tehdä historiaa LiigaPlokille ja elinikäisiä muistoja!-

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit: -Laurenille on tarjolla iso rooli sekä vastaanotto- että hyökkäyspuolella. Hän omaa hyvän perustekniikan pelin kaikilla osa-alueilla, monipuolisen hyökkäysvalikoiman, on ulottuva ja liikkuu hyvin. Siihen vielä sopivan räiskyvä luonne. Hyvä kokonaisuus, uskon että hän sopii erinomaisesti tulevan kauden joukkueeseen. Erityiskiitos hyvästä yhteistyöstä Athletes Abbroad Agencylle ja Charlotte Harrisille, että saimme haluamamme pelaajan LiigaPlokiin.-

VIDEOKOOSTE

Lauren Matias strengthens LiigaPloki’s team. 23-year-old, 188 cm outside hitter has played in the US Davis University team in California. In her final season, Matias was her team’s top scorer with 479 points and was selected to the Big West First team. Matias strengths include e.g. a versatile strong attack game.

-I’m really looking forward to playing with LiigaPloki to grow as a volleyball player in a very competitive, high-level environment. I think Finland will bring about a lot of discomfort and obstacles for me by being so different from California. I’m really excited for these challenges and to grow as an athlete and a person!
I hope to contribute to LiigaPloki in any way I can and to achieve great things for this club. I am a very consistent player with a wide offensive range and I’m really looking forward to continued growth as a volleyball player! I’m excited to meet the team and everyone involved with the club. I hope to keep making history for LiigaPloki and to make lifelong memories!-

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95