Uutiset

Ravintola Takkatupa ja LiigaPloki jatkavat yhteistyötä myös tulevalla kaudella.

Herkkuravintola Takkatupa on ruokaravintola nelostien varressa Pihtiputaalla jo vuodesta 1995.

Ravintolan Herkkupöytä on tarjolla joka päivä. Se sisältää monipuolisen makumaailman. Herkkupöytään sisältyy erityisen runsas salaatti- ja alkupalapöytä, jossa tarjolla on kahtakymmentä eri lajia. Salaattipöytään kuuluu myös ruokaisampia juusto- ja kalasalaatteja. Buffetin ruoka on tehty lähiruoka-aineksista (kalat, sienet, marjat ja riista) .

Herkkupöytään kuuluu myös jälkiruokapöytä, jossa tarjolla on joka päivä kolmea tai neljää eri jälkiruokaa. Tarjolla on myös jälkiruokakahvia, -teetä sekä kaakaota.

Herkkupöytä tarjoaa syötävää myös erityisruokavaliota noudattaville: Tarjolla on aina laktoositonta, gluteenitonta, maidotonta sekä proteenista vegaanista ruokaa.

Asiakkaat voivat tilata myös grilli- ja annosruokaa.

Takkatupa on tunnettu herkullisista letuistaan, joita saa perinteisesti mansikkahillolla ja kermavaahdolla tai pikkusuolaisena savulohen ja perunasalaatin kera.

Takkatuvan pihassa on myös polttoainemyynti (TB sekä Neste D-piste).

Takkatupa palvelee mielellään myös ryhmiä ja tarjoaa myös tilauspalveluja. Se on urheilujoukkueiden ja kulttuuriväen suosima ruokailupaikka.
Takkatuvalla on yhteensä 150 asiakaspaikkaa kolmessa eri kabinetissa. Lisäksi kesäaikaan käytössä on 40 paikkaa kahdella eri terassilla.

Takkatupa on lapsi- ja lemmikkiystävällinen taukopaikka! Takkatuvalla on lasten leikkinurkkaus, ulkona koiraparkki ja lemmikkejä voi myös tuoda toiselle talon terasseista.

TAKKATUVAN NETTISIVUT

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2021 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95