Uutiset

Nyt mennään sävelten siivin ja yhteistä säveltä etsien kohti uutta syyskautta! Tämä on pihtiputaalaisen ohjelmatoimisto Dex Viihteen kantava ajatus kaikessa tekemisessä, myös LiigaPlokin pitkäaikaisessa sponsoroinnissa. Dexin oranssi logo näkyy tällä kaudellayhdysvaltalaisen kummipelaajan Lauren Matiaksen ja joukkueen valmentajien paidoissa.

Ja yrityksen toinen omistaja Kikka Myllynen viihtyy joukkueen kaikkien otteluiden katsomossa. Kikka muistuttaa, että musiikki kuuluu ihmisen elämän tärkeisiin hetkiin, ja siihen latautuu monenlaisia tunteita. Matsienkin ratkaisevissa käänteissä soi tilanteeseen virittävä musiikki. Dex Viihde tekee tärkeää elämysbisnestä, kun se välittää bändejä ja artisteja esiintymään niin ravintoloihin, konserttisaleihin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Sekä duuri että molli kuuluvat Kikan mukaan myös urheiluun, ja hävittykin peli voi olla tärkeä ja hyvä.

Mutta voittoihin pyritään, ja voittoihin Kikka kannustaa Dex Viihteen nimikkopelaajaa Laurenia samoin kuin koko joukkuetta myös alkavalla kaudella.

www.dexviihde.fi

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2021 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95