Uutiset

Haluamme varmistaa, että pelitapahtuma on kaikille turvallinen. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja tämän vuoksi olemme tehneet joitakin muutoksia järjestelyihin. On tärkeää, että noudatamme ohjeita yhdessä ja huolehdimme omasta ja muiden turvallisuudesta.

Huomioitavia asioita!

Tule terveenä! Älä osallistu, jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita tai epäilet altistumista. Malta siis tarvittaessa odottaa seuraavia pelejä!

Kausikorttilaisten sisäänkäynti Tahkonpolun puoleisesta ovesta suoraan yläkatsomoon (kartta). Ottelukohtaisen lipun voit ostaa edelliskausilta tutusta sisäänkäynnistä. Arpamyyntipisteitä on molemmissa sisäänkäynneissä.

Käytä sisään tullessasi käsidesiä, sitä löytyy sisäänkäyntien yhteydestä. Henkilökunta neuvoo miten pääset etenemään turvallisesti kohti istumapaikkaasi. Huolehdi, että 1-2m:n turvaväli muihin säilyy! Yskäise aina hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan!

Tahkonpolun puolelta saapuvat ohjataan istumaan katsomon alaosaan ja kertalipun lunastaneet katsomon yläosaan. Penkkeihin on merkattu turvavälit, joita tulee noudattaa. Perheille ja tiiviisti samaan seurueeseen kuuluville pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään hiukan läheisemmät paikat.

Nimetyt paikat eivät ole tällä kaudella käytössä. Paikkaa et saa myöskään vaihtaa pelitapahtuman aikana! Pelikenttä on vain joukkueita varten, sinne pääsy on ehdottomasti kielletty!

Kahviot sijaitsevat yläkatsomon molemmissa päissä. Käytä aina sinua lähinpänä olevaa. Kahviossa asioidessa huolehdi turvaväleistä ja käytä käsidesiä. WC:ssä voit asioida pelin aikana normaalisti, muista turvavälit ja käsidesi!

Salista poistutaan penkkirivi kerrallaan henkilökunnan antamien ohjeiden mukaisesti - Alä siis pidä turhaa kiirettä!

Annamme tilaisuuteen erittäin vahvan maskisuosituksen. Kertakäyttömaskeja voit hankkia myös lipun- ja arvanmyyntipaikoilta.

Muista ladata koronavilkku!

Huolehditaan omasta ja kannustajakaverin turvallisuudesta. Samalla varmistamme, että pystymme pelaamaan sarjan mahdollisimman normaalisti ja kannustamaan joukkue menestykseen.  Siihen meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet!

Salikartta sisäänkäynnit

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95