Uutiset

LiigaPloki - LP Kangasala 0-3 (11-25, 11-25, 19-25)

LP Kangasala haki pisteet Pihtipudas-salista tasapainoisella peliesityksellä. LiigaPlokin hakiessa yhteispeliään voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Amerikkalaisvahvistukset olivat joukkueen vahvuudessa ensimmäisen kerran vasta edellispäivänä, ja se näkyi LiigaPlokin otteissa ja todellinen iskukyky tullaan näkemään, kun saadaan hieman enemmän harjoittelua alle.

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen,LiigaPloki : - Erikoinen oli tämän kauden aloitus, eilen joukkue aloitti ensimmäisen yhteisharjoituksen valokuvauksella. Yhteispelin puute näkyi tämän päivä pelissä. Tasaisuus puuttui, mutta vastaanotto oli kuitenkin hyvää. Joukkuepelaaminen tule paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä ja avauspelin jännityksen jäätyä unholaan. 

Arttu Keränen, LP Kangasala: - Erikoista oli valmistautua tähän peliin, koska en tiennyt minkälainen joukkue tulee meitä vastaan. Muutaman videon kautta piti tutustua LiigaPlokin uusiin ulkkareihin. Eilen karanteenista selvinnyt hakkuri Jody Larson tuli hyvin mukaan peliin ja ansaitsi parhaan pelaajan palkinnon. Selvisimme vähillä virheillä ja kovilla tehoilla.

Pelaajakommentit: 

Taija Kaukoranta, LiigaPloki: - Yhteisharjoituksen puute näkyi tässä pelissä, tämä oli meiltä vasta toinen harjoitus yhdessä. Hyökkäyspelissä hävisimme Kangasalalle, mutta pelimme tulee paranemaan yhteisharjoittelun lisääntyessä. 

Salla Karhu, LP Kangasala:- Olen tyytyväinen lopputulokseen, pieni jännitys näkyi ottelun alussa. Nautin pelaamisesta Pihtipudas-salin mainiossa tunnelmassa. Akillesjänne on parantunut hyvin. Erityiskiitos LiigaPlokille hyvin hoidetuista ottelujärjestelyistä.

Mestauusliigapisteet:

3/ Larson, LP Kangasala, 2/ Ronja Heikkiniemi, LP Kangasala, 1/ Laakkonen, LP Kangasala

Parhaat pelaajat: Ingrid Kiisk, LiigaPloki

Jody Larson, LP Kangasala

LiigaKuva20202 3

Yleisöä 208

Kuvat: Jari Kotka

Ottelutilasto

LiigaPlokin pelit jatkuvat keskiviikkona 7.10. vieraspelillä Puijo Wolleytä vastaan. Lauantaina 10.10. Pihtipudas-salissa pelataan lauantaina 10.10 WoVo Rovaniemen vastaan. Ottelussa on tuplapanos, sillä se on samalla Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95