Uutiset

LiigaPloki - Pölkky Kuusamo 2-3 (19-25, 25-22, 18-25, 25-18, 12-15)

Avauserän alku oli tasaisen ja joukkueet tekivät pisteitä vuorotahtiin. LiigaPloki teki erän loppupuolella jatkopalloissa muutamia virheitä enemmän kuin Kuusamo. Pölkyn pistepörssijohtaja Polina Malik oli tehokas verkkopelissä. Kotijoukkueen näkyvin keskipelaaja oli Jaelyn Keene.

Puolten vaihdon jälkeen pelin ote siirtyi Plokille. Passari Taija Kaukoranta hajotti hyvin Kuusamon torjunnan. Erän kohokohtia olivat Lauren Matiaksen kolme metrin hyökkäykset sekä Ingrid Kiiskin taitavat hyökkäykset. Pölkkyä pitivät pystyssä Malik ja Jessica Kosonen.

Kolmanteen erään lähdettiin 1-1 tasalukemista. Wasserfallerin kovat hyppysyötöt auttoivat Pölkyn karkumatkalle. Kotijoukkue sortui ensimmäisen erän tapaan jatkopallovirheisiin.

Neljäs erä tuli sisuuntuneelle LiigaPlokille. Kotijoukkueen johtaessa tilanteessa 11-8 Kuusamon Jonna Wasserfallerin nilkka muljahti verkkopelissä. Sen seurauksena hän joutui jättämään peliareenan loppupeliksi. LiigaPlokin onnistuja oli nuori keskipelaaja Sanni Rantanen, joka viihtyi hyvin syöttöruudussa ja onnistui patereissa  (10/+7).

Viides erä lähti Pölkyn tahdissa. LiigaPlokin päävalmentaja Mikko Pesonen joutuikin ottamaan ensimmäisen aikalisän tilanteessa 0-3. Sen jälkeen molemmat joukkueet taistelivat pitkiä taistelupalloralleja. LiigaPloki nousi jo tilanteeseen 10-10, mutta Pölkyn varmempi ja vähävirheisempi peli ratkaisi erän loppuvaiheet. Kokonaisuudessa ottelu oli hyvätasoinen kamppailu.

Päävalmentajien kommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: - Ajoittain oli mallikasta peliä. Tänään molemmat joukkueet löivät kunnolla palloa. Viidennessä erässä innostuttiin liikaa halkaisemaan palloa, kun olisi pitänyt tehdä muitakin ratkaisuja. Lauren Matias nosti eniten tasoaan Salon peliin verrattuna. Sanni Rantanen onnistui myös tänään mainiosti. Ensi viikolla pääsemme testaamaan liigan kärkeä Kangasalalla.

Tuomas Alatalo, Kuusamo:- Tänään piti itse tehdä pisteet. Ottelu oli kokonaisuudessaan hyvätasoinen. Peli ratkesi tänään meidän tasaisempaan vastaanottopeliin. Ella Autere korvasi hyvin loukkaantuneen Jonna Wasserfallerin. Toivottavasti hänen nilkkavammastaan selvitään muutamalla viikolla.

Pelaajakommentit:

Jaidyn Blanchfield: - Tämä oli tämän kauden tähän mennessä meidän tärkein peli. Uudesta liberon roolista nautin kovasti. Harjoittelun myötä on menty pelissä eteenpäin ja parannetaan sitä jatkossakin.

Taylor Lindberg:- Tänään oli korkeatasoinen peli. Lopussa meidän tekeminen onnistui paremmin kuin vastustajalla. Yritin tehdä parhaani, että passaaminen pysyi riittävän tasaisena.

Parhaat pelaajat: LiigaPloki: Jaelyn Keene (16/+13), Kuusamo: Polina Malik (26/+15)

PROlibero: Milka Koskenkorva

Mestaruusliigapisteet: 3/Malik,  2/Kiisk, 1/Lindberg

Parhaat pisteiden tekijät: LiigaaPloki: Kiisk 17/+3, Keene 16/+13, Matias 15/+7
Kuusamo: Malik 24/+13, Kosonen 20/+15, Andersson 11/+7

 

palkitut

Yleisöä 194

Otteluisäntä Horse Team

Kuvat: Jari Kotka

LiigaPloki

OTTELUTILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95