Uutiset

LP Kangasala - LiigaPloki 3 -0 (27-25, 25-19, 25-17)

LiigaPloki lähti otteluun ilman passari Taija Kaukorantaa ja hakkuri Lindsay Calvinia, jotka olivat poissa pienten vaivojen takia. Joukkue haastoi Kangasalaa varsinkin ensimmäisessä erässä, jossa se nousi 20-16 tilanteesta aina eräpalloon saakka. Suuri syöttövirheiden määrä (17) ja vastaanottopelin vaikeudet veivät mahdollisuuden paremmasta lopputuloksesta. Kun Indrid Kiiskin vastaanottopeli mureni, oli eväät voiton suhteen syöty. Ottelussa oli toki myös hyviä hetkiä, mutta enemmänkin olisi tänään ollut tarjolla.

Jaelyn Keene oli jälleen vahva, vaikka passimäärä jäi normaalia pienemmäksi. Jaidyn Blanchfield oli liberopelissään hyvä ja varsinkin vastaanotto sujui häneltä mallikkaasti. Sofia Lehto palkittiin LiigaPlokin parhaana. Nuori Sara Piippo teki liigauransa ensimmäiset pisteet ja Noora Hakonen oli liigakokoonpanossa mukana ensimmäistä kertaa.

Päävalmentaja Mikko Pesonen kommentoi peliä seuraavasti. -Olen pettynyt joukkueen virheilyyn. Syöttövirheiden määrä oli sellainen, että jo se vei mahdollisuudet taistella voitosta. Vielä kun vastaanotto mureni, oltiin aseettomia. Virhe siihen paikkaan, kun pallo pitäisi vain toimittaa toiselle puolelle, on todella tyhmä virhe. Niitä ei voi jatkossa hyväksyä, jonkinlainen virhekuri pitää löytyä pikaisella aikataululla.- 

Lauantaina LiigaPloki pelaa kotisalissaan Hämeenlinnaa vastaan.

Otteluraportti LML:n sivulla

Tilasto-

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95