Uutiset

LiigaPloki-Hämeenlinnan Lentopallokerho 1-3 (19-25,26-24,18-25,22-25)

Hämeenlinnan Lentopallokerho otti 3-1 vierasvoiton Pihtiputaan LiigaPlokista. LiigaPlokille viikko oli haastava, sillä hakkuri Lindsay Calvin ja passari Taija Kaukoranta olivat torstain vieraspelin tapaan poissa pelaavasta kokoonpanosta. Calvin parantelee pientä lentopallon ulkopuolella tullutta vammaa ja Kaukoranta syysflunssaa. Kokoonpanomuutokset toivat haastetta jo muutenkin vähän aikaa yhdessä harjoitelleelle joukkueelle.

Hakkuri Lindsay Calvinin paikalla pelannut Roosa Päykkönen onnistui erinomaisesti ollen illan pistekuningatar. Sofia Lehto hoiti torstain tapaan yksinään joukkueen passarin tehtävät. Sinitta Mennala teki liigauransa ensimmäisen pisteen.

Hämeenlinnan vahvuus tuli esille verkolla. Se voitti torjunnat 11-5. Parhaiten onnistui Hämeenlinnan parhaana palkittu Julia Miniuk (5 torjuntaa). Olena Leonenko sai paljon hyökkäysvastuuta. Hän oli vaikeuksissa vastaanottopelissään ja hyökkäystehot olivat myös normaalia heikommat. Ratkaisupalloissa hän kuitenkin onnistui nostamaan tasoaan. 

Illan ottelussa kotijoukkue aloitti erät laiskasti ja onnistui kuromaan etumatkan kunnolla kiinni vai toisessa erässä. Jaelyn Keene jatkoi vahvoja esityksiään, mutta olisi tarvinnut enemmän passeja voidakseen auttaa kotijoukkuetta enemmän.

Päävalmentajien kommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: - Ei voi olla tyytyväinen päivän peliin. Teimme virheitä väärissä paikoissa ja varsinkin erien lopuissa vastaanottomme mureni. Erien alussa olimme unessa. Torjuntapelimme ei onnistunut suunnitelman mukaisesti. Ajoittain oli hyvä meininki! Roosa Päykkönen pelasi hyvän pelin. Ensi viikolla Calvin ja Kaukoranta ovat jo mukana harjoitusvahvuudessa.

Matteo Pentassuglia, HPLK: - Tämä ei ollut helppo peli. Ennen peliä varoitin joukkuetta Pihtiputaan äänekkäästä kotiyleisöstä. Ensimmäinen erän voitimme helposti. Tiesin, että LiigaPloki tulee toiseen erään taistelemiellellä mukaan. Tämä oli hyvä voitto meille.

Pelaajakommentit:

Roosa Päykkönen, LiigaPloki: - Taistelimme hyvin, mutta vastaanottomme petti enemmän kuin Hämeenlinnalla. Hyvän harjoittelun myötä olen valmiimpi liigaa tänä vuonna. Varsinkin mentaalipuoli on parantunut viime kaudesta.

Julia Miniuk, Hämeenlinna:- Pelasimme hyvän pelin tänään. Voitto LiigaPlokista oli tärkeä asia huomista Kuusamo-ottelua varten. Joukkueemme ilmapiirissä on mukava pelata,

Parhaat pisteiden tekijät LiigaPloki: Päykkönen 17/+8, Kiisk 15/+6, Keene 14/+11
Hämeenlinna: Leonenko 15/+3, Madsen 14/+8, Riikilä 13/+8

Parhaat pelaajat: LiigaPloki: Roosa Päykkönen HLPK:Julia Miniuk

PROlibero: Brianna Doehrmann, HLPK

 Mestaruusliigapisteet: 3/Miniuk 2/ Riikilä, 1/ Päykkönen

Yleisöä 192

Otteluisäntä: Ole.Fit Pihtipudas

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95