Uutiset

LiigaPloki-OrPo 2-3 ( 21-25,30-28,25-17,21-25,11-15)

Avauserä lähti LiigaPlokilta hyvin käyntiin, kun kotijoukkue siirtyi passari Taija Kaukorannan syöttövuorolla 5-0 johtoon. Sen jälkeen OrPon Sotiris Gkotsis otti aikalisän ja sen peli piristyi. Keskipelaaja Kaisa Jokinen otti ison roolin verkolla. Kotijoukkueen alkaessa tekemään virheitä OrPo kiri Plokin johdon kiinni ja eteni avauserän voittoon.

Toisen erän alkua vei LiigaPloki. Jaidyn Blanchfield pelasi mainiosti uudessa roolissaan yleispelaajana. Liberon paikalla pelannut Ingrid Kiisk onnistui hyvin nostopelissä. LiigaPlokin selkeä 15-9 johto kutistui piste pisteeltä ja OrPolla oli kaksikin eräpalloa, jotka kotijoukkue selvitti. Erän loppu oli kovaa taistelua ja LiigaPloki käänsi sen itselleen 30-28.

Kolmannessa erässä LiigaPloki oli vahva varsinkin loppuerän onnistumisillaan. Taija Kaukorannan vaikeiden aloitusten myötä LiigaPloki innostui esittämään parasta osaamistaan ja marssi erävoittoon 25-17.

Neljäs erä tuli vastaavasti Orivedelle ja se otti ohjat erän alussa ja karkasi 11-6 johtoon. Heidän hakkurinsa Isidora Ubavic pelasi vahvasti. Molempien joukkueiden päävalmentajat saivat keltaisen kortin esitettyään eriävän mielipiteen tuomareiden tuomioihin. Orivesi kesti kotijoukkueen takaa-ajon vieden erän 25-21.

Viidennen alku lähti Orivedeltä hyvin käyntiin. LiigaPlokin pelin rakentelu ontui ja OrPo sai hyvillä aloituksillaan LiigaPlokin peliä sekaisin. Libero Sanna Häkkinen kaivoi pahatkin hyökkäykset pelattavaksi. Tiukka ja ajoittain hyvä ottelu meni vierasjoukkueelle erin 3-2.

LiigaPloki kohtaa heti maanantaina LP Kangasalan.

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: -Tämä oli kovatasoinen peli, jossa OrPo puolusti meitä paremmin. Satasen torjunta ja puolustus ei toiminut tänään. Viimeinen rutistus vielä meiltä puuttuu. Molemmat joukkueet hyökkäsivät kovaa. Blanchfield onnistui hyvin yleispelaajana, vaikka hänet unohdettiin passien suhteen viidennessä erässä. Meidän passipeli oli kuutamolla silloin, ,un ottelua ratkaistiin. Hakkuripeli kaipaa myös lisätehoja.

Sotiris Gkotsis, OrPo:- Onnittelut pelaajilleni voitosta! Tänään oli kova peli, ottelussa oli pitkiä palloralleja. Kolmannen erän jälkeen saimme pysäytettyä Blanchfieldin.

Pelaajakommentit:

Sanni Rantanen:- Kovaa vääntöä oli molemmilla joukkueilla. Meidän pitää vielä tsempata enemmän varsinkin erien lopuissa.

Sanna Häkkinen, OrPo: - Olen ylpeä joukkueestani, molemmat pelasivat kovaa hyökkäyspeliä. Nautin liberona siitä, että töitä riitti tänään.

Mestaruusliigapisteet 3/ Ubavic, OrPo, 2/ Netta Rekola, OrPo 1/ Blanchfield

PROlibero: Sanna Häkkinen

Parhaat pelaajat: LiigaPloki: Blanchfield, OrPo: Ubavic

OrPo pp

Parhaat pisteiden tekijät:
LiigaPloki: Blancfield 28/+18, Keene 17/+15, Matias 17/+11
OrPo: Ubavic 22/+15, Holm 17/+6, Rekola ja Nyman 15/+11

Yleisöä: 191

OTTELUTILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2021 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95