Uutiset

Jymy Volley-LiigaPloki 3-1 (25-22, 21-25, 25-16, 25-18)

LiigaPlokilla oli Musta Perjantai, joka joka kulminoitui tappioon nurmolaiselle Jymy Volleylle. Vaikeudet alkoivat jo torstai-illan harjoituksissa, kun yleispelaaja Lauren Matias loukkaantui ja joutui olemaan perjantain pelistä pois. Joukkueen kuusikko, joka on kokenut vaihtuvuutta pelipaikkojen suhteen, meni taas uusiksi. Viime pelit liberon tontilla pelannut Ingrid Kiisk pelasi nyt Matiasin tilalla yleispelaajana ja Jemina Pasanen ja Senni Virtanen vuorottelivat liberoina ensimmäiset liigapelinsä.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit:- Lauren Matiasin puuttuminen näytti lamaannuttavan meidän pelaamisen. Blanchfield ja Keene yrittivät nostaa joukkuetta, mutta apujen puuttuessa tehtävä oli kohtuuton. Olisin odottanut muulta joukkueelta enemmän, mutta peli meni tasaisen alun jälkeen sähläämiseksi. Peruspelaamisen kaikilla osa-alueilla hävisimme tänään. Nurmo pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. Tästä kootaan rivit  sunnuntaiksi otteluun Huittisissa LP-Vampulaa vastaan. 

OTTELUTILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95