Uutiset

Pölkky Kuusamo-LiigaPloki  3 - 2 (16-25, 25-18, 25-22, 16-25, 15-9)

LiigaPloki pelasi täydet viisi erää sarjakakkosta Pölkky Kuusamoa vastaan, mutta joutui taipumaan niukkaan tappioon. Ensimmäinen erä oli LiigaPlokin juhlaa laituripelin ollessa tehokasta..Toisessa erässä osat vaihtuivat ja Pölkky vei sen selvästi vaikka Ploki nousi vielä takamatkalta tilanteeseen 19-17.

Kolmannessa jatkui sama tahti vaikka LiigaPloki pääsi vielä  peliin mukaan erän lopulla. Neljännessä erässä osat jälleen vaihtuivat. Koko ottelun hyvin syöttänyt Jaelyn Keene sai onnistumisia myös hyökkäyspelissä. Erä selkein numeroin Plokille.

Viides ja ratkaiseva erä alkoi LiigaPlokin 3-5 johdolla. mutta Pölkyn Linda Anderssonin hyvällä syöttövuorolla tilanne kääntyi kotijoukkueen johdoksi 8-5. Pölkyn peli oli viimeisessä erässä vahvempaa ja se ansaitsi sillä voittonsa. Ottelun tasaisuutta kuvaa hyvin kokonaispisteet, ne menivät LiigaPlokille 98-99.

Ottelussa oli paljon hyvää. peli-ilme ei notkahtanut, vaikka välillä tuli muutama heikompi jakso. Pitkällä "koronatauolla" on salilla  tehty onnistuneesti töitä ja peli on jo hieman valmiinpaa kuin ennen taukoa. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla liigaa Hämeenlinnassa ja torstaina Suomen Cupin puolivälierää Helsingissä.

Parhaana palkitun Jaidyn Blanchfieldin kommentit; Hyvä valmistautuminen peliin. Ottelu oli tasoltaan selkeästi kovatasoisempi kuin eilinen peli. 

Päävalmentaja Mikko Pesonen; Asenne oli kohdillaan heti pelin alusta alkaen. Parannettiin eilisestä monella osa-alueella. Noustiin hyvin peliin mukaan hävittyjen toisen ja kolmannen erän jälkeen, siihen olen erityisen tyytyväinen. Voitto ratkesi muutamiin vastustajan rohkeisiin "hasardiratkaisuihin" viimeisessä erässä.

MVP Jaidyn Blanchfield 23 (+10)

OTTELUTILASTO

Jaidyn Blanchfield

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95