Uutiset

LiigaPloki-Puijo Wolley 3-0 (31-29, 25-15, 25-20)

Liigaploki otti täyden pistepotin Pihtpudas-salissa kaatamalla Puijo Wolleyn suoraan kolmessa erässä. Samalla se nousi sarjataulukossa tasapisteisiin yhden ottelun vähemmän pelanneen OrPon kanssa.

Ensimmäinen erä alkoi molempien joukkueiden haparoivilla otteilla. Pallo poltteli alussa varsinkin vierasjoukkueella syöttöruudussa, kun se teki erän viidestä syöttövirheestä kolme tilanteeseen 4-4 mennessä. Sen jälkeen LiigaPlokin Jaelyn Keenen kolmen ässän syöttövuoro vei kotijoukkueen 9-4 karkumatkalle. Puijo kuitenkin terävöitti peliään ja tuli tasoihin Emilia Kääntän kolmella peräkkäisellä hyökkäyspisteellä ja Hilkka Hujasen ässällä tasoihin 9-9, Erä eteni tasaisena, kunnes Puijo otti muutaman pisteen etumatkan ja johti vielä 21-23. Sillä oli kaikkiaan kuusi eräpalloa, mutta kotijoukkue selvitti ne ja kuittasi pitkän erän itselleen Jaidyn Blanchfieldin ja Sanni Rantasen hyökkäyksillä. Blanchfieldille erään tehot 8/+7 ja Puijon Kääntälle 7/+3.

Toinen erä oli kotijoukkueen selvää hallintaa, eikä sen voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Kolmas erä,näytti kääntyvän kotijoukkueelle sen johtaessa 10-5, mutta Puijo Wolley tasoitti tilanteen Hujasen syöttövuorolla. Siitä eteenpäin mentiin tasatahtia Puijon käydessä Pilvi Kettusen kahden peräkkäisen ässän turvin 15-16 johdossa. Tilanteesta 16-17 jatkui erän Lauren Matias-show, kun hän neljällä peräkkäisellä hyökkäyspisteellä vei kotijoukkueen karkumatkalle ja otteluvoittoon. Matias pelasi unelmaerän 11/+8 ilman hyökkäysvirheitä (14 passia, 10 tappoa, 1 torjunta).

Valtteri Jääskeläinen, LiigaPloki: - Saimme hyvän lähdön avauserään, mutta Puijo kiri kovilla syötöillä johtomme kiinni. Uskottiin kuitenkin omaan tekemiseen ja käännettiin erä meille. Se ruokki hyvin toista erää. Se oli joukkueelta ehjää tekemistä. Kolmas erä oli vastaanvanlainen kuin ensimmäinen.
Tämä oli joukkueen voitto. Erityisesti Jaidyn Blanchfield teki valtavan määrän töitä joukkueelle. Lauren Matias oli tehokas kolmannessa erässä. Päävalmentajan tehtävät ovat alkaneet sujua jo paremmin. Ensimmäinen peli oli vielä shokki, mutta nyt tästä voi ottaa jo ilon irti. Toivotaan, että Mikko paranee pian kuntoon.

Jukka Lehtonen, Puijo Wolley: - Ensimmäisen erän häviäminen lamaannutti meidät toisessa erässä. LiigaPlokin kokeneet ulkkarit tekivät tärkeitä pisteitä ja meidän ote lipsui ja emme tehneet riittävästi fiksuja ratkaisuja. Tekemisiin tuli kiire ja se näkyi virhesumina. Lentopallo on "pääpuolen peli".

Senni Virtanen, LiigaPloki: - Ensimmäinen erä oli vielä hakemista. Lopussa kaivettiin kuitenkin tärkeä avauserä meille. Olen ylpeä joukkueestani.

Emilia Kääntä, Puijo Wolley: - Pelimme oli liian ailahtelevaa. Tasaisuus puuttui joukkueelta. Tämän vuoden aikana olen kehittynyt yleispelaajana.

PRO Libero: Senni Virtanen, LiigaPloki

Mestaruusliigapisteet: 3/ Jaidyn Blanchfield, 2/ Lauren Matias, 1/Jaelyn Keene

MVP: Jaidyn Blanchfield, LiigaPloki, Hilkka Hujanen, Puijo Wolley

OTTELUTILASTO

Syntymäpäivä

Ottelun alussa huomioitiin tasakymmeniä viettäneet kuuluttaja Jouni Pappinen ja seuran pj Juha Jämsen. Onnittelut!

 

Kuvat: Jari Kotka
LiigaPloki

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 20-21

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 20-21

OP Keski-Suomen asiakasomistajille 2 euron alennus lipun hinnasta. Etu voimassa runkosarjan otteluissa.

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2020 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95