Uutiset

Tanskalainen 22-vuotias Helena Elbaek on LiigaPlokin tulevan kauden ensimmäinen julkaistava ulkolaisvahvistus. Yleispelaajan ja hakkurin roolit hallitseva Elbaek on Ikast KVUM:n kasvatti ja opiskellut American Universityssä (Washington DC), jossa hän oli viimeisellä kaudellaan yliopistosarjan ykkönen eräkohtaisissa pisteissä (5,75). Sen jälkeen hän on edustanut tanskalaista ASV Eliteä. Hän on Tanskan maajoukkueen kapteeni ja pelannut 27 naisten maaottelua.

Ulottuva 186-senttinen pelaaja tuo vahvuutta LiigaPlokin hyökkäyspelaamiseen.
”Saimme Helena Elbaekista sellaiset suositukset, että päätös pelaajan hankkimisesta oli helppo tehdä”, kertoo LiigaPloki tiedotteessaan.

Helena

Helenan kommentit:
”Odotan innolla pääseväni pelaamaan uudelleen Euroopassa vietettyäni neljä hienoa vuotta American Universityssä Washington DC:ssä. Olen todella innoissani saadessani olla osa Liigaplokia kuultuani paljon hyviä asioita joukkueesta, valmentajista ja seurasta! Toivon voivani edistää hyvää kulttuuria, parantaa taitojani ja auttaa joukkuetta saavuttamaan joitakin tavoitteita! En malta odottaa kauden alkua!”

“I'm looking forward to playing in Europe again after having spent 4 great years playing for American University in Washington DC. I'm really excited to be a part of Liigaploki after hearing a lot of good things about the team, the coaches, and the club! I hope I'll be able to contribute to the good culture, improve my skills, and help the team reach some goals! Can't wait for the season to begin!”

Yleispelaaja Roosa Päykkönen 19 v, jatkaa LiigaPlokissa myös tulevalla kaudella.
-On tosi kiva päästä jatkamaan Pihtiputaalla ja hoitamaan lukio loppuun tutussa ympäristössä. Olen kehittynyt täällä pelatessani todella paljon ja uskon, että tulevalla kaudella pääsen kehittymään pelaajana vielä lisää-.

Roosa Pykknen

Muista tehdyistä sopimuksista tiedotetaan lähiaikoina.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2021 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95