Uutiset

Pölkky Kuusamo-Liigaploki Pihtipudas 3-0 (25-13, 25-17, 25-13) 

LiigaPloki koki murskatappion Kuusamossa, kun Pölkky Kuusamo vei ottelun nimiinsä nopeasti kolmessa erässä. Kuusamolaiset tulivat otteluun paremmin keskittyneinä ja pelasivat yhden parhaista otteluistaan tällä kaudella. Kun LiigaPloki esiintyi hengettömästi,illasta tuli kotijoukkueen yksipulinen näytös. Ensimmänen erä alkoi Pölkyn vahvalla torjuntapelillä, kun se otti kiinni LiigaPlokin laitahyökkäykset. Kymmenestä ensimmäisestä Pölkyn pisteestä 4 tuli torjunnoilla. Toisessa erässä LiigaPloki nousi huonon alun (7-2) jälkeen 13-14 johtoon, mutta kiri oli väliaikainen. Pölkky Kuusamo kiristi tahtia ja pihtiputaalaiset tipahtivat kyydistä. Kolmas erä eteni tasalukemiin 6-6, mutta sen jälkeen kotijoukkue murjoi taululle selkeät erälukemat.

Pelaajakommentit:

Helena Elbaek, LiigaPloki: Tänään ei onnistunut mikään. Huonojen vastaanottojen jälkeen ei saatu hyökättyä. Meillä on hyviä elementtejä olemassa, mutta ne pitää saada esille. Tekemistä riittää.

Carlyle Nusbaum, Pölkky Kuusamo: Lähdettiin nauttimaan pelistä. Olimme keskittyneitä ja syöttömme toimi hienosti. Pelimme kulkee hyvin!

Valmentajakommentit:

Mikko Pesonen, LiigaPloki: Heikkoa tekemistä, olen todella pettynyt. Hyvä joukkue oli vastassa.Tänään hävisimme kaikessa 100-0. On treenattava oikeita asioita hyvin, jotta saadaan peliä parannettua.

Sotiris Gotsis, Pölkky Kuusamo: Tämä oli yksi parhaista esityksistämme tällä kaudella! Syöttö toimi hyvin, samoin torjunta/puolustuspelaamisessa olimme vahvoja.

OTTELUTILASTO

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95