Uutiset

LiigaPloki - Helsinki Volley 3-0 (25-20, 25-22, 25.23)

LiigaPloki Pihtipudas voitti kotiottelussaan Helsinki Volleyn suoraan kolmessa erässä. Mestaruusliigapisteiden lisäksi ottelussa oli panoksena Suomen Cupin puolivälieräpaikka. Voitto ei tullut pihtiputaalaisille helpolla, sillä hyvin taistellut helsinkiläisryhmä teki kotijoukkueen illasta työntäyteisen. Helsinki Volley puolusti uhrautuvasti ja onnistui tylsyttämään LiigaPlokin hyökkäystä, kun taas LiigaPloki oli torjuntapelissä suvereeni, voittaen ne 13-1.

Ottelu lähti käyntiin tasaisena ja kotijoukkue sai ensimmäisen erän puolivälin jälkeen aikaiseksi etumatkan, joka kesti erän loppuun saakka. Suurin ero tuli torjunnoissa, joita LiigaPloki napsi 5. Erässä viisi pistettä tekivät Liigaplokin Silvia Pertens ja Lena Napalkova sekä Helsinki Volleyn Sanni Vallin.

Toista erää kotijoukkue johti jo viidellä pisteellä, mutta Helsinki tuli neljällä peräkkäisellä pisteellään tilanteeseen 23-22, mutta LiigaPlokin parhaana palkittu Siiri Vehmanen ratkaisi erän torjunnalla ja hyökkäyspisteellä.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä. Kotijoukkueen kolmen pisteen etumatka 19-16 kääntyl helsinkiläisten 20-21 johdoksi. Mona Kokko teki tuohon saúmaan vierasjoukkueen viidestä pisteestä neljä! Kotijoukkue otti aikalisän tilanteessa 23-23, jonka jälkeen  Helsinki Volleyn Sanni Vallinin hyökkäysvirhe toi Liigaplokille ottelupallon, jolla Roosa Päykkönen viimesteli otteluvoiton pihtiputaalaisille.

Valmentajakommentit:

Päävalmentaja Mikko Pesonen, LiigaPloki
- Tänään oli taistelupeli. Tytöt joutuivat pelaamaan tosissaan. Ensimmäinen kunnon painepeli. Toisessa erässä ruvettiin jännäämään, kun huomattiin, että voidaan pärjätä tässä. Sählättiin ja odotettiin kaveria mukaan. Voitto tuli. Tyyli oli vapaa. Kolmas peli viikkoon. Saattoi vähän näkyä isommilla pelaajilla.

Päävalmentaja Ismo Tuominen
-Pystyttiin lähtötilanteeseen nähden haastamaan ihan oikeasti voitosta. Ensimmäinen ja toinen erä annettiin vähän helposti epäselvillä palloilla, mutta saatiin takaisinkin vastustajalta. Viimeisessä erässä oli paras näkemäni puolustuspeli meiltä. Lopussa pienet asiat ratkaisivat. Joukkue kaipaa sitä, että aletaan voittamaan eriä. Tämän päivän peli muistutti jopa lentopalloa.

Pelaajakommentit:

Siiri Vehmanen, LiigaPloki -Oli huomattavasti tiukempi kuin meidän edellinen keskinäinen peli. Hyvä, että voitettiin, jotenkin hieman hätäistä oli tekeminen, pitäisi saada rauhallisempaa meininkiä kentälle ja ei olisi kaikilla niin paniikki päällä. Voitto tuntuu kivalta ja hyvä päästä Suomen cupissa eteenpäin.

Sini Eerola, Helsinki Volley -Peli sujui omaan silmään oikein hyvin, paljon on menty eteenpäin. Meillä hyökkäyspeli toimi hyvin tänään ja pystyimme pelaamaan rohkeammin ja luomaan tiukempia ja hankalampia tilanteita. Valmentajan vaihtuminen on tuonut omat haasteensa, erilaista tekemistä uudesta vinkkelistä. Harjoituksissa on ollut hyvä henki ja tekemisen meininki.

Parhaina palkitut (MVP) Siiri Vehmanen, LiigaPloki, Sanni Vallin, Helsinki Volley

Villi-pelaajakisa Lena Napalkova, LiigaPloki, Sini Eerola, Helsinki Volley

PROlibero Sini Eerola
Otteluisäntä: Osuuskauppa Keskimaa
Katsojia 152

OTTELUTILASTO

par

vil

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95