Uutiset

Lii'gaPloki Pihtipudas - WoVo Rovaniemi 3-0 (25-20, 25-21, 26-24)

LiigaPloki kaatoi kotisalissaan iloisella esityksellä WoVo Rovaniemen puhtaasti 3-0. Pihtipudas-salissa oli totutun hyvä tunnelma.

Ottelu lähti käyntiin tasaisissa merkeissä. WoVo kävi pariin otteeseen johtoasemassa, mutta Silvia Pertensin syöttövuorolla kotijoukkue onnistui ottamaan 21-18  johdon, joka riitti viemään sen erävoittoon. LiigaPlokin hakkuri Anna Yefremenko oli huikealla pelipäällä. Erän saldo 7 (+6) hyökkäysprosentin ollessa 86!. Martina Konecna piti vierasjoukkueen tahtipuikkoa tekemällä samat 7 (+6) lukemat kahden ässäsyötön ja viiden hyökkäyspisteen muodossa. Vaikka kotijoukkueen vastaanotto ontui, Lena Napalkovan passipeli oli mallikasta.

Toinen erä jatkoi samaa kaavaa. WoVo kävi muutaman pisteen etumatkalla, mutta puolivälissä kotijoukkue sai otetta ja hivuttautui ohi. Siiri Vehmanen, Yefremenko ja Pertens takoivat kukin erään viisi pistettä ja Jada Stackhousen neljä pistettä kertoivat, että onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Rovam´niemeläisten onnistumiset olivat Konecnan ja keskipelaaja Ramosin varassa.

Kolmannen erän aloitukseen WoVo vaihtoi passariksi Petra Salmelan ja Nelli Rantasen yleispelaajaksi. WoVo karkasi jo 4-8 johtoon, mutta Silvia Pertensin syöttövuorolla ja Roosa Päykkösen kolmella peräkkäisellä hyökkäyspisteellä kotijoukkue tuli mukaan taisteluun. LiigaPloki sai kaksi ottelupalloon tilanteessa 24-22, mutta rovaniemeläiset tulivat tasoihin. Sinnikkäästi taistellut kotijoukkue pisti pelin pakettiin ja pääsi äänekkään kotiyleisön riemuksi juhlimaan tärkeitä sarjapisteitä!

siiri

silvia

Valmentajakommentit:

Päävalmentaja Mikko Pesonen, LiigaPloki- Tutussa salissa ja paikassa oli kiva pelata. Tänään pelasimme hyvää hyökkäyspeliä ja saimme 11 torjuntaa plus hyviä vaimennuksia. Puolustajat osuivat useimmiten oikeille paikoille.

 Päävalmentaja Teemu Mäkikyrö, WoVo -Kaveri oli selkeästi parempi hyökkäyspelissä tänään ja meidän laitahyökkäyksemme oli heikko. Pitää ruveta miettimään meidän torjunta/puolustuspelaamistamme. Tänään se oli luokatonta.

Pelaajakommentit:

Roosa Päykkönen, LiigaPloki -Tuntui hyvältä pelata tänään. Joukkueena saimme maanantain tappiosta kasattua itsemme. Meillä oli hyvä taisteluasenne ja saatiin tapettua pallot.

Janina Laine, WoVo  -Oli aika vaikeata. Ei peli mennyt niin kuin suunniteltiin. Jos saadaan pallo ylös se pitäisi heti tappaa.

Parhaina palkitut (MVP) Anna Yefremenko, LiigaPloki, Martina Konecna, WoVo

Villi-pelaajakisa Roosa Päykkönen, LiigaPloki, Janina Laine, WoVo

PROlibero Janina Laine
Otteluisäntä: J. Paanasen Liikenne Oy
Katsojia 124

OTTELUTILASTO

palkitut

Palkitutvilli

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95