Uutiset

LiigaPloki - LP-Vampula 1-3 (20-25, 25-20, 24-26, 13-25)

19.12.peli

LP-Vampula haki Pihtipudas-salista pudotuspelipaikkataistelun kannalta tärkeät kolme pistettä kun se kaatoi ailahtelevasti pelanneen LiigaPlokin. Ottelu lähti kotijoukkueen osalta liikkeelle nihkeästi ja LP-Vampula sai lentävän lähdön johtamalla jo 4-9. LiigaPloki heräsi ja kävi 13-12 johdossa. Huittislaiset kuitenkin nykäisivät etumatkalle tilanteesta 16-16 eikä LiigaPlokin aikalisä 17-20 tilanteessa enää muuttanut erän kulkua.

Toinen erä näytti menevän selkeästi kotijoukkueelle sen johtaessa sitä parhaimmillaan seitsemällä pisteellä. Vampula nousi vahvan ottelun pelanneen Kristiana Petrovan hyökkäyksillä ja LiigaPlokin väärän syöttöjärjestyksen takia jo pisteen päähän.21-20. Erän ratkaisu tuli vierasjoukkueen muutaman virheen avustamana LiigaPlokille.

Kolmas erä oli ottelun tasaisin. Vampulan Marika Välimäki nousi ratkaisijan rooliin erän lopulla tekemällä kaksi tärkeää hyökkäyspistettä ja sinetöimällä erän ässäsyötöllä. Kolmannessa erässä kotijoukkueen sekava peliote kulminoitui, kun Wetterstrom ja Yefremenko törmäsivät toisiinsa. Wetterstrom loukkasi selkäänsä, mutta pystyi jatkamaan ottelua.

Neljännessä erässä kotijoukkueen fyysinen ja henkinen ote katkeavan, eikä LP-Vampulalla ollut vaikeuksia hoidella voittoa itselleen. 

Valmentajakommentit:

Päävalmentaja Mikko Pesonen, LiigaPloki - Minun piikkiin menee huono valmistautuminen, minulle sattui pieni accidentti eilen ja en pystynyt vetämään valmistavaa harjoitusta ja videopalaveria. Lähdettiin pussi päässä tähän peliin ja se näkyi. Peli ei ollut valmista tänään. En saanut joukkuetta syttymään. Libero Jemina Pasanen puuttui sairastumisen vuoksi kentältä. Hän on joukkueen taisteluilmentymä ja saa joukkueen syttymään tekemisellään.

Päävalmentaja Ziga Kos, LP-Vampula
-Oli vaikea peli molemmille joukkueille. Toisen erän puolivälissä otteemme kirposi mutta kolmannessa erässä saimme vastaanottomme lähemmäksi verkkoa ja hyökkäyspelimme parani sen myötä. Peli aaltoili laidasta laitaan molemmilla joukkueilla, mutta pelasimme ottelun lopun keskittyneesti ja tehokkaasti.

Pelaajakommentit:

 , LiigaPloki, Jada Stackhouse-Erien alut lähtivät meillä hitaasti liikkeelle. Pääsimme peliin kuitenkin mukaan, mutta siinä on vielä parannettavaa. Pohjoisen reissu tuntui vielä kropassa.

-LP-Vampula Mia-Maria Jokinen - Tänään oli henkisesti vaikea päivä. Pro libero palkinto tuli henkisestä kasaamisesta. Tämä voitto oli joukkueen voitto. Taisteluilme näkyi kentällä erityisesti kolmen erän voittona.

Parhaina palkitut (MVP) Anna Yefremenko, LiigaPloki, Kristiana Petrova, LP-Vampula

Villi-pelaajakisa Sydney Wetterstrom, LiigaPloki, Elvita Dolotova, LP-Vampula

PROlibero Mia-Maria Jokinen
Katsojia 122

OTTELUTILASTO

19.12.palkitut

19.12. villi

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95