Uutiset

LiigaPloki - Jymy Volley 1-3 (17-25, 25-22, 15-25-, 20-25)

Lyhyt joulutaukokaan ei tuonut toivottua apua LiigaPlokin vaikeaan jaksoon, kun JymyVolley haki tärkeät sarjapisteet Pihtiputaalta. JymyVolley hallitsi kamppailua varmemmalla peliotteella pihtiputaalaisten pelin hakiessa edelleenkin valmistumista. Nurmolaisten Diana Lundvall keräsi korkeimman pistesaldon 23 (+16) ja sai hyvää tukea Riikka Valkoselta 18 (+9).  LiigaPlokin hakkuri Anna Yefremenkon saldo oli 19 (+12).  Nurmolaiset pelasivat joukkueena paremmin eikä LiigaPloki päässyt kuskin paikalle oikein missään vaiheessa. Toinen erä näytti sekin menevän Jymylle, mutta kotijoukkue sai ratkaistua sen edukseen Sydney Wetterstromin vahvalla syöttövuorolla.

Kolmatta LiigaPloki johti 11-8, mutta tasatilanteen 13-13 jälkeen kotijoukkue hukkasi konseptinsa täydellisesti, eikä saanut loppuerään kun kaksi lisäpistettä.

Neljännessä erässä mentiin tasatahtiin 20-21 tilanteeseen, mutta Lundvallin vahvat nelospaikan hyökkäykset käänsivät ottelun lopullisesti JymyVolleyn voitoksi.

LUNDVALL2

Valmentajakommentit:

Päävalmentaja Mikko Pesonen, LiigaPloki
- Vastustaja oli kaikilla osa-alueilla meitä napsun verran parempi. Päivän kunto ratkaisee näissä keskikastin joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Päävalmentaja Kari Raatikainen, Jymy Volley
-Mukava voitto. Erityisesti hyökkäyspelissä onnistuttiin hyvin. Hyvä vastaanotto loi hyvän pohjan hyökkäyspelille. Puolustettiin tänään hyvin. Tänään saimme hyvin pimennettyä Sydney Wetterströmin vahvan hyökkäyspelin. Meiltä tasaisempi esitys tänään.

Pelaajakommentit:

LiigaPloki, Venla Pirinen -Meillä oli joitakin hyviä juttuja, mutta paljon jäi parannettavaa. Ei päästy omalle tasolle oikein missään vaiheessa. Joulutauko vaikutti ettei saatu kovin montaa treeniä alle.

Jymy Volley, Riikka Valkonen - Peli maistui ja on hyvä päättää vuosi tähän. Vastaanotto toimi ja sen myötä päästiin hyökkäämään monelta osa-alueelta. Joukkueiden hyökkäysvirhemäärässä on selkeä ero (LiigaPloki 19 vs Jymy Volley 7).

Parhaina palkitut (MVP) Anna Yefremenko, LiigaPloki, Diana Lunvall, Jymy Volley

PALKITUT

Villi-pelaajakisa Venla Pirinen, LiigaPloki, Laura Penttilä, Jymy Volley

VILLI

PROlibero Laura Penttilä
Katsojia 114

OTTELUTILASTO

 

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 22-23

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy kotiotteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 22-23

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95