Uutiset

Arto Oinas hoitaa Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentajan tehtäviä loppukauden kattavalla sopimuksella. Kouvolasta kotoisin oleva 50-vuotias Oinas siirtyy LiigaPlokiin miesten 1-sarjajoukkue Karhulan Veikoista. Hänellä on valmentajauraltaan monipuolinen kokemus naisten ja nuorten valmennuksesta.

-Olen seurannut kauden aikana LiigaPlokin tekemisiä. Joukkueessa on potentiaalia pärjätä paremmin. Olen valmis tekemään töitä sen eteen, että pelaamme playoffeissa. Luotan siihen, että joukkuetekemisen ja taktisen osaamisen parantamisella saadaan asiat kuntoon. On upeaa päästä valmentamaan Pihtiputaalla.-

LiigaPloki kiittää päävalmentajan tehtäviä väliaikaisesti hoitanutta Elina Salomäkeä. Hänen valmennuspestinsä päättyy alkuperäisen sopimuksen mukaisesti.

Arto-Pekka Saukkonen LiigaPlokin fysiikkavalmentajaksi ja fysioterapeutiksi

AP

LiigaPlokin fysioterapeutti A-P Saukkonen aloitti vuoden vaihteessa myös seuran fysiikkavalmentajana. Monipuolisen urheilijataustan jälkeen Saukkonen on keskittynyt viime aikoina urheilijoiden fysiikkavalmennukseen.

-Valmennuksessani korostan yksilöllisyyttä, jonka otan huomioon tehdessäni yksilölliset harjoitusohjelmat urheilijoille. Fysioterapeuttina pystyn jo harjoituksissa hyvissä ajoin puuttumaan pelaajan mahdollisiin vaivoihin. Uskon, että sen myötä pystytään vähentämään loukkaantumisriskiä-.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95