Uutiset

Emilia Joensalo ja Jemina Pasanen ovat LiigaPlokin liberot seuran 20-vuotiskaudella.

Joensalo julkkari

Emilia Joensalo, 27, siirtyy Pihtiputaalle Hämeenlinnan Lentopallokerhosta, jossa hän on pelannut kaksi viimeistä kauttaan. Liperi Volleyssa ensimmäiset lentopallo-oppinsa saanut Joensalo on esiintynyt myös maajoukkueryhmässä. Hän kertoo seuravalintansa taustoja seuraavasti:

-Kauteen 22/23 pelipaikan suhteen mulla oli kaksi tärkeää tavoitetta; löytää valmentaja joka voisi viedä minut liberona seuraavalle tasolle ja löytää seura missä olisi turvallinen ja positiivinen ympäristö nauttia tästä upeasta lajista. LiigaPlokista välittyi aito, lämmin ja välittävä kuva ja keskustelut uuden päävalmentajan kanssa vaikuttivat todella lupaavilta tulevaisuutta ajatellen. On mahtavaa päästä tekemään ensimmäistä kertaa liigaurallani töitä valmentajan kanssa, joka on itsekin pelannut vastaanottavana pelaajana!

Pihtiputaalla on aina mieletön tunnelma peleissä ja odotan, että pääsen kokemaan sen LiigaPlokin omana pelaajana. Seuralla alkaa 20. juhlavuosi ja olen älyttömän iloinen että saan olla mukana tiimissä tänä vuonna. Toivon tuovani joukkueeseen upeita puolustuksia, taistelutahtoa, energiaa ja iloa.

Jemina Pasanen jatkaa kasvattajaseurassaan kolmannelle peräkkäiselle kaudelle.

Jemina Pasanen21

-Olen hyvin kiitollinen mahdollisuudesta jatkaa tutussa seurassa, LiigaPlokissa. Kauan jatkuneisiin polviongelmiini saadaan toivottavasti kesän aikana loppu joten ensi kaudella pääsen pelaamaan ja treenaamaan kivuttomasti. Odotan innolla uutta valmentajaa ja että pääsen näkemään mitä hänellä on minulle annettavaa. On myös mukava saada liberopariksi kokenut pelaaja, jolta voin itse myös ottaa oppia! Todella hyvillä fiiliksillä lähden juhlavuoteen ja tulevaan kauteen!

20vuotta liigassaJPEG

LiigaPloki 20-vuotiskaudella on käytössä logo, jonka muutokset on toteuttanut  M-Mainos Oy:n Suvi Pirttikoski.

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95