Uutiset

LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Taija Tikan ja Aliisa Kähkölän kanssa.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy  23-vuotias Taija Tikka, jolla on liigakokemusta LP Kangasalan riveistä jo viideltä kaudelta. Hän on saavuttanut LP Kangasalan joukkueessa yhteensä 5 Mestaruusliiga- ja Suomen Cup-mitalia. Tikan kasvattajaseura on Lappeenrannan Isku-81.

Taijan terveiset: -Odotan innolla tulevaa kautta, sekä sen tuomia haasteita, joiden avulla voin kehittyä pelaajana. Olen aina pitänyt Pihtipudas-salista ja sen yleisön tuomasta tunnelmasta. Pihtipudas on paikkakuntana itselleni vieras, mutta seuran toimintaa olen sivusta seurannut, ja olen varma että tästä tulee vielä erinomainen kausi uusissa maisemissa. Hallilla nähdään!

tikka

Aliisa Kähkölä jatkaa LiigaPlokissa toiselle peräkkäiselle kaudelle, joka on 20-vuotiaalle Rovaniemeltä kotoisin olevalle pelaajalle viides Mestaruusliigassa.

Aliisan terveiset:-Olen iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä LiigaPlokin kanssa. Pihtiputaalla on ihana yhteisö, jonka tapaamista odotan. Seurassa pelaajista välitetään ja asiat hoidetaan heti. Haluan kehittyä monipuoliseksi pelaajaksi ja uskon, että se on mahdollista Pihtiputaalla. Uusi päävalmentaja tuo taatusti uusia hyviä juttuja mukanaan ja olen innoissani yhteistyöstä hänen kanssaan. Sekä tietenkin odotan uusien ja vanhojen joukkuekavereiden näkemistä. On aina ilo pelata kannustavan kotiyleisön edessä, nähdään Pihtipudas-salissa!

Aliisa Kähkölä

20.kausimeili

Hanki VIP-kausikortti nyt!

Hankkimalla VIP-kausikortin saat näköalapaikan LiigaPlokin peleihin!  VIP-kortti sisältää kaikki kauden kotipelit, myös pudotuspelit, Suomen Cup ja harjoitusturnaukset, pullakahvit sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja sekä alennuksia fanituotteista ja vieraspelien fanimatkoista.

Kortin hinta on 250,- Ennakkohinta 199,-

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95

Viesti-sarakkeeseen VIP 21-22

Tavallinen kausikortti (sisäänpääsy Mestaruusliigan runkosarjan otteluihin) 120,-

Viesti-sarakkeeseen KK 21-22

Kertalippu runkosarjan otteluihin 15,- (aikuiset) 7,- (12-17 vuotiaat)

Liity jäseneksi!

Alla olevilla tiedoilla voit maksaa 2022 jäsenmaksun.
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 100,- (yksityiset) viesti KJM
Ainaisjäsenmaksu 200,- (yksityiset) viesti AJM
Kausikohtainen kannattajajäsenmaksu 200,- (yritykset) viesti YJM

Perusjäsenmaksu 20,-  viesti JM

Maksun voit suorittaa LiigaPlokin tilille  FI66 5345 0820 0213 95