Vaikeuksien kautta voittoon!

LP-Vampula – LiigaPloki 2-3 (22-25, 25-20, 21-25, 25-19, 13-15)

Kulunut sanonta “vaikeuksien kautta voittoon” sopii LiigaPlokin vieraspelistä hakemaan makeaan 2-3 voittoon enemmän kuin hyvin!  LiigaPlokin sairastuvalla olivat  Netta Hyttinen, Kara Inskip ja Jemina Pasanen.

Joukkueen tilanteesta tiedotetaan ensi viikon puolivälissä.

Loukkantumisten runtelema pihtiputaalaisjoukkue sai kylmäå vettä niskaan heti ottelun alussa, kun hakkuri Duska Kenjalo loukkasi nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Iida Mikkonen otti haasteen hienosti vastaan ja täytti paikkansa hyvin entisessä kotisalissaan.

LiigaPlokin parhaana palkittiin yleispelaaja Oona Rasinperä, jonka monipuoliset hyökkäysratkaisut toimivat läpi ottelun. Saldona pisteet 17 (+5).  Hyvin taistelleen joukkueen puolustuspelin ilmentymä oli jälleen libero Emilia Joensalo, joka teki muutamia uskomattomia pelastuksia. Yleispelaaja Emma Ellis oli vastustajan syöttökohteena. Hänelle syötettiin yli puolet aloituksista. Hän selvisi kuitenkin viidestäkymmenestä nostosta kolmella suoralla virheellä. Ellisin pisteet 24 (+9).

Passari Anna Mebus löysi hyvin myös keskipelaajat Aliisa Kähkölän ja Nelly Kinnusen, jotka löivät 22.sta passista 13 vastustajan kenttään. Mebusin jujut toimivat ja kolmen torjunnan ja kahden ässän myötä hän teki passarille hyvät pisteet 8 (+3).

LiigaPlokin seuraava ottelu on joulutauon jälkeen loppiaisena Pihtipudas-salissa OrPoa vastaan. 

Oona Rasinperän kommentit lehdistötilaisuudessa: Todella tyytyväinen voittoon. Tehtiin joukkueena hyvää työtä, taisteltiin joka pallosta. Torjunta ei tänään ollut parasta mahdollista, mutta muuten puolustettiin hyvin. Hakan on saanut päävalmentajana meistä enemmän irti ja olemme ihan eri joukkue kuin alkukaudesta. 

Päävalmentaja Hakan Can Turan: Pelattiin loistavaa joukkuetta vastaan ja olen todella onnellinen voitosta. Päävalmentajaksi haluaa jokainen valmentaja, mutta kesken kauden aloittaminen ei ole se paras mahdollinen tapa. Paineita on hartioilla, mutta olen oppimassa koko ajan lisää, päävalmentajuutta ei ole vielä takana kuin muutaman ottelun verran.

MVP: Oona Rasinperä, PROLibero Emilia Joensalo

https://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=4189&ID=121&CID=0&PID=0