Vieraspelistä yksi sarjapiste

LP Kangasala- LiigaPloki 3-2 (25-21, 16-25, 24-26, 25-20, 15-13)

OTTELUN TILASTO

LiigaPloki haki yhden sarjapisteen kauden ensimmäisestä vieraspelistään. Kotijhoukkue LP Kangasala vei viisieräisen trillerin voiton. LiigaPloki johti ottelua voitettuaan toisen erän ja jatkopalloille venyneen kolmannen erän. Neljännessä LP Kangasala johti jo 9-3, 14-8, mutta LiigaPloki nousi tilanteeseen 17-15. Kiri ei aivan riittänyt erän loppuun asti. Viides erä eteni kotijoukkueen lievässä johdossa ja se kuittasi kaksi sarjapistettä voitollaan.

LiigaPlokin parhaana palkittiin 15 pistettä tehnyt Netta Hyttinen. Emilia Joensalo palkittiin PRO Libero-tittelillä.

Otteluraportti luettavissa Mestaruusliigan sivuilta myöhemmin tänään.

Otteluisäntänä toiminut Pihtiputaan kunta palkitsi parhaina pelaajina Arctic Volleysta libero Taylor Horsfallin ja LiigaPlokista yleispelaaja Oona Rasinperän. Palkitsemassa sivistys- ja hyvinvointijohtaja Jutta Hartojoki ja kunnanjohtaja Ari Kinnunen