WoVo Rovaniemi – LiigaPloki 2-3 (23-25, 15-25, 25-23, 25-15, 11-15)

LiigaPloki pelasi tämän kauden kolmannen ottelunsa WoVo Rovaniemeä vastaan. Kaksi aikaisempaa oli päättynyt pihtiputaalaisjoukkueen kotivoittoihin (3-1, 3-0). Illan kamppailu näytti kulkevan samalla kaavalla, kun LiigaPloki Sydney Wetterstromin kymmenen pisteen siivittämänä vei ensimmäisen erän itselleen. WoVo tuli 19-24 tilanteesta pisteen päähän, mutta sen kiri ei kuitenkaan riittänyt. Toinen erä kääntyi tasaisen alun jälkeen LiigaPlokille ja se veikin sen selkeästi. Kolmanteen erään saatu lentävä lähtö 1-9 ja 12-18 johtoasemin kääntyi kuitenkin rovaniemeläisten erävoitoksi, kun LiigaPlokin ote kirposi käsittämättömästi. Neljännen erän alku oli tasainen, mutta 7-9 johto ei pitänyt, kun WoVo laittoi kirivaihdetta päälle ja oma peli katosi täysin. Mikko Pesosen erän ainut aikalisäkään tilanteessa 15-10 ei saanut muutosta aikaan, vaan ottelu venyi viisieräiseksi. Kotijoukkue aloitti sen vahvasti johtaen jo 7-3, mutta LiigaPloki onnistui lopulta kampeamaan itsensä selkeähköön 11-15  erävoittoon osin myös rovaniemeläisten virheiden avustamana.

LiigaPlokin parhaana palkittiin Sydney Wetterstrom ja ottelun PRO liberona Jemina Pasanen.

WoVo Rovaniemen laatima otteluraportti tulossa Mestaruusliigan sivuille

OTTELUTILASTO

LiigaPlokin pohjoisen kiertue jatkuu huomenna sarjakakkosta, Pölkky Kuusamoa vastaan.