WoVo Rovaniemi – LiigaPloki 3-2 (25-19, 25-23, 14-25, 17-25, 16-14)

LiigaPlokin tuliaisina Rovaniemeltä oli yksi sarjapiste, kun peliään viime aikoina roimasti parantanut WoVo vei kotiottelussaan voiton viisieräisessä kamppailussa. Tahmean alun otteluun saanut LiigaPloki hävisi kaksi ensimmäistä erää, mutta voitti kolmannen ja neljännen selkeästi. Viidenteen rovaniemeläiset saivat taas kovan vireen päälle ja veivät sen lukemin 16-14 ja ottivat heille elintärkeät kaksi sarjapistettä. Viidennessä erässä Ploki nousi 11-6 tappiotilanteesta tasoihin 12-12, mutta erän viisi torjuntaan lyöntiä oli liikaa ja WoVo pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan tällä kaudella. WoVolla on vielä mahdollisuus välttää liigakarsinta, sillä se pelaa kaksi keskinäistä ottelua sarjassa sen yläpuolella olevaa LP Vampulaa vastaan.
Kun samaan aikaan LP Kangasala voitti kotonaan Nurmon Jymyn, LiigaPlokin saalistama sarjapiste pitää sen kahdeksan pisteen etumatkalla näihin joukkueisiin. LP Kangasalla ja Nurmolla on jäljellä kolme ottelua, joissa on jaossa yhdeksän pistettä. Tällä matematiikalla LiigaPlokin viides sija runkosarjalla on käytännössä kohtuullisen varma.