LP Kangasala-LiigaPloki 3-2 (19-25, 25-11, 25-27, 25-20, 15-13)

LiigaPloki koki kauden ensimmäisen tappion, kun se taipui tiukassa viisieräisessä vierasottelussa LP Kangasalalle. Kotiintuomisina kuitenkin yksi sarjapiste. LiigaPloki on sarjataulukossa kolmantena kaksi pistettä jäljessä yhden ottelun enemmän pelanneita Pölkky Kuusamoa ja LP Viestiä. Pölkky hävisi tänään vieraspelissä LP Viestille, joten yhtään tappiotonta joukkuetta ei Mestaruusliigassa ole.

Ensimmäinen erä tuli LiigaPlokille virheettömällä suorituksella. Toisessa erässä Kangasalan Roosa Laakkonen sytytti joukkueensa selkeään erävoittoon. Kolmas erä tiukan taistelun jälkeen pihtiputaalaisille. Neljäs erä oli tasaista vääntöä, mutta kotijoukkue oli lopussa vahvempi. Viidennessä erässä LiigaPloki nousí 7-4 tilanteesta tasoihin. Erän loppupuolella pari epäselvää tilannetta nostatti tunteita.

Silvia Pertens loukkasi nilkkansa neljännen erän loppupuolella. Vamman vakavuus selviää lähipäivinä.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit: -Ensimmäinen erä sujui kuin unelma ja toisessa erässä tuudittauduttiin hyvänolon tunteeseen. Pitkän erätauon jälkeen alettiin taas pelaamaan lentopalloa. Lopulta pienet asiat ratkaisivat pelin. Muutama huolimattomuusvirhe tuli väärään paikkaan. Tällä kertaa näin.-

LP Kangasalan laatima otteluraportti luettavissa myöhemmin MESTARUUSLIIGAN SIVUILLA.