Yksi sarjapiste Kuusamosta

Pölkky Kuusamo – LiigaPloki 3-2 (25-16, 18-25, 19-25, 25-10,15-9)

LiigaPloki ei hyvästä yrityksestä huolimatta pystynyt katkaisemaan Pölkky Kuusamon kotivoittojen sarjaa. Kuusamolaisjoukkue on voittanut kaikki tämän kauden 9 kotiotteluaan. Ensimmäisessä erässä näytti siltä, että pihtiputaalaisten jalat olivat vielä bussimatkan jäljiltä jumissa ja se menikin kotijoukkueelle selvästi 25-16.

Toisessa erässä LiigaPloki otti ohjat käsiinsä ja vei sen nimiinsä. Kolmatta erää Pölkky johti jo 17-14 mutta LiigaPloki käänsi erän lopun itselleen neljällä hyökkäyspisteellä, kolmella tojunnalla ja kahdella ässällä.

Neljänteen erään Pölkyn passariksi tullut Joanna Kallinen siivitti joukkueensa hurjaan lentoon. Pölkyltä onnistui kaikki ja LiigaPlokilta ei mikään. Viidennessä ja ratkaisevassa erässä kotijoukkue pelasi rohkeammin ja vähemmillä virheillä.

Vaikka ottelu oli pisteiden ja erien osalta vuoristoratamainen, nähtiin siinä pitkiä, hyviä taistelupalloja.

LiigaPlokin parhaana palkittiin yleispelaaja Dariana Hollingsworth 15 (+7)

Kohtaaminen oli joukkueiden toinen keskenäinen tällä kaudella. Lokakuussa Pihtiputaalla pelatussa ottelussa LiigaPloki oli parempi samoin 3-2- lukemin. Tämänpäiväinen piste on tasaisessa sarjassa tärkeä.  Sarjan tasaisuutta kuvaa hyvin se, että sarjajumbo JymyVolley haki tänään 2-3- vierasvoiton sarjakakkosesta LP Kangasalasta.

OTTELUTILASTO

Pölkky Kuusamon laatima otteluraportti luettavassa myöhemmin Mestaruusliigan sivuilta